1başbakan Erdoğan'ın Cuma Namazı Sonrası Tarihi Yarımada Turu - Son Dakika
Son Dakika Logo

1başbakan Erdoğan'ın Cuma Namazı Sonrası Tarihi Yarımada Turu

1başbakan Erdoğan\'ın Cuma Namazı Sonrası Tarihi Yarımada Turu
21.12.2012 17:37

Haber.Özgür ALTUNCU - Kamera.

Haber : Özgür ALTUNCU - Kamera: Ünsal ÇAKİN - İbrahim AKTÜRK/İSTANBUL-DHA

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, cuma namazı için Üsküdar Kısıklı'daki evinden saat 11: 45'te çıktı. Avrupa yakasına geçen Erdoğan'ın güzergahında tarihi yarımada vardı. Cuma namazı için Sultanahmet Camii'ni seçen Erdoğan, namazın ardından da camiden ayrılmadı.

KÖFTE GETİRTİLDİ

Sultanahmet Camii'nde resterasyon çalışmalarını yerinde inceleyen ve restorasyonu gerçekleştiren şirketin cami avlusundaki merkezinde brifing alan Erdoğan, öğle yemeğini de burada yedi. Erdoğan için tarihi Sultanahmet Köftecisinden köfte getirtildi.

YEŞİLAY'I ZİYARET

Yaklaşık 2 saat Sultanahmet Camii'nde kalan Erdoğan daha sonra Gülhane parkı üzerinden Sarayburnu'na indi. Erdoğan'ın konvoyu sürpriz bir şekilde Sepetçiler Kasrı'nda durdu. Başkan Erdoğan, buradaki Türkiye Yeşilay Cemiyeti merkezine uğradı. Sıkı bir sigara karşıtı olan Recep Tayyip Erdoğan, Yeşilay'ın çalışmaları konusunda görevlilerden bilgi aldı. Erdoğan'ın bu ziyaretin ardından Dolmabahçe'ye Başbakanlık Ofisine geçmesi ve akşam da bir Televizyonun canlı yayınına katılması bekleniyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel 1başbakan Erdoğan'ın Cuma Namazı Sonrası Tarihi Yarımada Turu - Son Dakika


Advertisement