24 Kasım Öğretmenler Günü - Son Dakika
Son Dakika Logo

24 Kasım Öğretmenler Günü

24.11.2016 17:31

24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla Manavgat, Akseki ve Kumluca ilçelerinde tören gerçekleştirildi.

24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla Manavgat, Akseki ve Kumluca ilçelerinde tören gerçekleştirildi.

Antalya'nın Manavgat ilçesindeki törende, İlçe Milli Eğitim Müdürü Muammer Sarıdemir ve beraberindekiler, Atatürk Anıtı'na çelenk sundu.

Manavgat Kaymakamı Nazmi Günlü'nün de katıldığı törende konuşan Milli Eğitim Müdürü Sarıdemir, yurdun her köşesinde yılmadan, usanmadan onurlu ve gururlu bir mesleğin mensubu olarak görev yapan tüm mesai arkadaşlarının öğretmenler gününü kutladığını söyledi.

Törende, emekli olan 27 öğretmene Kaymakam Günlü tarafından teşekkür belgesi ve çiçek takdim edildi.

Tören, aday öğretmenlerin yemin etmesi, öğrencilerin oratoryo gösterisi, şiir ve müzik dinletisi ile devam etti.

Törende ayrıca, ilçe genelinde düzenlenen resim, şiir ve kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.

Akseki

Akseki ilçesinde Cumhuriyet Meydanı'nda gerçekleştirilen törende ise Akseki Kaymakamı Murat Beşikçi, Belediye Başkanı Mustafa İsmet Uysal ve öğretmenler Atatürk Anıtı'na çelenk sundu.

Buradaki törende konuşan İlçe Milli Eğitim Müdürü İmdat Mithat Bağcı, öğretmenliğin kutsal olduğunu söyledi.

Bağcı, öğretmenlerden öğrencileri geleceğin yetişkinleri olarak görmeleri ve ona göre davranmalarını istedi.

Tören, aday öğretmenlerin yemin töreni ve müzik dinletisi ile sona erdi.

Kumluca

Kumluca Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Uygulama Oteli'nde kutlama töreni düzenlendi.

Törende konuşan İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Girgin, öğretmen olduğu için mutlu ve gururlu olduğunu söyledi.

Öğretmenlerin gelecek nesillere yön verecek gençleri ve çocukları eğittiğine dikkat çeken Girgin, "Bugün eğitim verdiğimiz gençler, yarının yetişkinleri ve yönetimdeki söz sahibi kişiler olacaktır. Bugün ne kadar iyi bir eğitim ile yetiştirirsek yarın topluma, insanlığa o kadar faydalı olacaklardır." diye konuştu.

Törende, emekliliğe ayrılan öğretmenlere teşekkür belgesi, ilçe genelinde gerçekleştirilen şiir, kompozisyon ve resim yarışmasında dereceye girenlere ise ödülleri verildi.

Törene, Kumluca Kaymakamı Polat Kara, Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, Garnizon Komutanı Jandarma Binbaşı Gürcan Yıldırım, Emniyet Müdürü Deniz YIlmaz ile öğretmenler katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel 24 Kasım Öğretmenler Günü - Son Dakika


Advertisement