24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı - Son Dakika
Güncel

24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı

Mardin Gazeteciler Cemiyeti, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı dolayısı program düzenledi.

25.07.2017 15:30

Mardin Gazeteciler Cemiyeti, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı dolayısı program düzenledi.

Kentteki bir tesiste düzenlenen yemekli programa, Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Mustafa Yaman, 70. Mekanize Piyade Tugay Komutanı Kurmay Albay Altan Er, Cumhuriyet Başsavcısı Tolgahan Öztoprak, Adli Yargı Komisyon Başkanı Murat Viran, Artuklu Kaymakamı Şakir Öner Öztürk, Vali Yardımcısı Ali İkram Tuna, İl Emniyet Müdürü Hasan Onar, Jandarma Komutanı Albay Zafer İzcan, Artuklu Üniversitesi Genel Sekreteri Şahin Arpağ, Basın İlan Kurumu Şube Müdürü Adnan Günbegi ile gazeteciler katıldı.

Vali Yaman, programda yaptığı konuşmada, bayramı bayram tadında kutlamak gerektiğini belirterek, gazetecilerin Basın Bayramı'nı kutladı.

Gazetecilerle bir arada bulunmaktan memnun olduğunu ifade eden Yaman, şöyle konuştu:

"Mardin'de gördüğümüz, gerçekten tarafsız, şehri düşünen ve hep bu duygu içinde çalışan bir basın camiası var. Bu da ilimiz ve kamu görevlileri açısından önemli. Ben mesai arkadaşlarım adına teşekkür ediyorum. Her günümüzün böyle bayram tadında olmasını temenni ediyorum."

Valilik ve büyükşehir belediyesinin çalışmaları hakkında bilgi veren Yaman, yapılan bütün işlerde uygun fiyat teklifi alınarak halkın parasının bir kuruşunun bile heba edilmeden Mardinlilere hizmet olarak döndüğünü ifade etti.

Vali Yaman, şunları kaydetti:

"Bu çalışmayı bir seçilmiş belediye başkanı yapsa topa tutarlar. Toz içinde kaldık yollar bozuk. Evet şu an sıkıntılı bir süreç. Çünkü düzelterek bir şeyleri güzelleştirmek istiyoruz. Birkaç ay Mardin halkı ile birlikte sıkıntı çekeceğiz. Ama çalışmalar bitince Mardin en güzel hizmeti almış olacak. Varsın ben kötü olayım ama Mardin için en iyisini, güzelini yapmak için çalışıyoruz. Doğru bildiğim ve halkımıza hizmet için tüm ekibimiz var gücü ile çalışıyor. Doğru bildiğim bir hizmetten asla geri adım atmam."

Mardin Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mehmet Çelik ise, yerel basının güçlendirilmesi gerektiğini kaydederek katılımcılara teşekkür etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement