7 Aralık Üniversitesi Rektörü Güvenç: "Üniversitemizden İddia Edildiği Gibi Öğrencilerin Toplu Bir... - Son Dakika
Güncel

7 Aralık Üniversitesi Rektörü Güvenç: "Üniversitemizden İddia Edildiği Gibi Öğrencilerin Toplu Bir...

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Kilis 7 Aralık Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İsmail Güvenç'in konuşması Mezuniyet töreninden detay Kilis 7 Aralık Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Güvenç: "Üniversitemizden iddia edildiği gibi öğrencilerin toplu bir şekilde ayrılmaları söz konusu değildir" Kilis 7 Aralık Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İsmail Güvenç, "Üniversitemizden iddia edildiği gibi öğrencilerin toplu bir şekilde ayrılmaları söz konusu değildir" dedi.

13.05.2016 11:29

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Kilis 7 Aralık Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İsmail Güvenç'in konuşması

Mezuniyet töreninden detay Kilis 7 Aralık Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Güvenç:

"Üniversitemizden iddia edildiği gibi öğrencilerin toplu bir şekilde ayrılmaları söz konusu değildir"

Kilis 7 Aralık Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İsmail Güvenç, "Üniversitemizden iddia edildiği gibi öğrencilerin toplu bir şekilde ayrılmaları söz konusu değildir" dedi.

Güvenç, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 18 Ocak'tan itibaren Kilis'e komşu olan bir ülkeden roket saldırılarının olduğunu anımsatarak, vatandaşların bu durumdan tedirgin olduklarını söyledi.

Kentte yaşayan insanların yaşanan olaylar nedeniyle geçici olarak komşu illere gidip geldiğini ifade eden Prof. Dr. Güvenç, şöyle konuştu:

"Üniversitemizde yaşanan bu olaylardan etkilendi. Üniversitemizden iddia edildiği gibi toplu bir ayrılma söz konusu değildir. Olaylardan etkilenen öğrenci arkadaşlarımız olduğu gibi asıl bu işleri yapanlar, buradan mezun olmuş, öğrencilikle ilgisi olmayan kişiler. Bu kişiler de belirlendi. 11 Mayıs'ta öğrenci ve ailelerinin katıldığı coşkulu bir mezuniyet töreni yaptık. Öğrencilerimiz ve Kilis'te yaşayan insanlarımız endişelerinde haklıdır. Ümidimiz bu durumu gelecek günlerde, el birliğiyle, sabır ve metanetle aşarız."

Prof. Dr. Güvenç, kentte üst düzey yöneticilerin ailelerini yaşanan olaylar nedeniyle Kilis dışına çıkardığı yönündeki iddialara da değinerek, ailesinin kentten ayrılmadığını, Kilis'te yaşamaya devam edeceklerini kaydetti.

7 Aralık Üniversitesi Rektörü Güvenç: "Üniversitemizden İddia Edildiği Gibi Öğrencilerin Toplu Bir...
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel 7 Aralık Üniversitesi Rektörü Güvenç: 'Üniversitemizden İddia Edildiği Gibi Öğrencilerin Toplu Bir... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement