A Milliler Antalya'ya Terim'siz Geldi - Son Dakika
Güncel

A Milliler Antalya'ya Terim'siz Geldi

A Milliler Antalya\'ya Terim\'siz Geldi

TÜRKİYE A Milli Futbol Takımı, 2018 FIFA Dünya Kupası Elemeleri I Grubu'nda cumartesi günü Kosova ile oynayacağı karşılaşma için Antalya'ya geldi.

07.11.2016 18:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

TÜRKİYE A Milli Futbol Takımı, 2018 FIFA Dünya Kupası Elemeleri I Grubu'nda cumartesi günü Kosova ile oynayacağı karşılaşma için Antalya'ya geldi. Arda, Burak, Selçuk ve Gökhan'ın da yer aldığı A Milli Takım kafilesinde Fatih Terim'in bireysel programı nedeniyle daha sonra Antalya'ya geleceği belirtildi.

İstanbul'da Atatürk Havalimanı'ndan özel uçakla Antalya'ya gelen ay yıldızlıları, CIP salonu çıkışında Antalyaspor formalı küçük sporcular çiçekle karşıladı. Kadroya yeniden çağrılan Burak, Selçuk, Arda ve Gökhan'ın da aralarında yer aldığı ay yıldızlı kafile güvenlik görevlilerinin arasından çıkarak takım otobüsüne bindi. A Milli aday kadrosunda yer alan Yunus Mallı'nın ilerleyen saatte Antalya'ya geleceği belirtildi.

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, A Milli takımın kafilesinde yer almadı. Terim'in bireysel işleri nedeniyle daha sonra geleceği belirtildi. A Milliler daha sonra takım otobüsüyle kamp yapacağı Belek'teki Regnum Carya Golf & SPA Resort Otel'e gitti.

A MİLLİ TAKIM PROGRAMI

A Milliler, Kosova maçı hazırlıkları çerçevesindeki tüm antrenmanlarını kamp yapacağı otelin tesislerinde gerçekleştirecek. Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim ve bir futbolcu, cuma saat 19.00'da kamp yapılan otelde basın toplantısı düzenleyecek. Toplantının ardından A Milli Takım, Kosova maçı öncesindeki son çalışmasını saat 19.30'da gerçekleştirecek. Antalya Stadyumu'nun ev sahipliği yapacağı Türkiye- Kosova karşılaşması 12 Kasım Cumartesi günü saat 20.00'de başlayacak.

- Antalya

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel A Milliler Antalya'ya Terim'siz Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement