Abb Meclisi İyi Parti Grup Başkanvekili Adnan Beker, Milletvekili Aday Adaylığı İçin Görevinden İstifa Etti - Son Dakika
Güncel

Abb Meclisi İyi Parti Grup Başkanvekili Adnan Beker, Milletvekili Aday Adaylığı İçin Görevinden İstifa Etti

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) Meclisi İYİ Parti Grup Başkanvekili Adnan Beker milletvekili aday adayı olmak için görevinden istifa etti. Beker, “4 yıllık İYİ Parti Grup Başkanvekilliğinden ve Meclis Üyeliğinden bugün itibariyle istifa ettim. Allah nasip ederse milletvekili adayıyız” dedi.

15.03.2023 19:24  Güncelleme: 19:32

Haber: EMRE SERCAN İKE/ Kamera: DURSUN ALKAYA

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) Meclisi İYİ Parti Grup Başkanvekili Adnan Beker milletvekili aday adayı olmak için görevinden istifa etti. Beker, "4 yıllık İYİ Parti Grup Başkanvekilliğinden ve Meclis Üyeliğinden bugün itibariyle istifa ettim. Allah nasip ederse milletvekili adayıyız" dedi.

ABB Meclisi İYİ Parti Grup Başkanvekili Adnan Beker milletvekili aday adaylığı için bugün görevinden istifa etti. Beker şunları söyledi:

"MİLLETVEKİLİ ADAYIYIZ ANKARA'YA HİZMET ETMEK İÇİN"

"Dört yıllık İYİ Parti Grup Başkanvekilliğinden ve Meclis Üyeliğinden bugün itibariyle istifa ettim. Allah nasip ederse milletvekili adayıyız. İnşallah Rabbimiz Ankara'ya daha iyi hizmet etmeyi nasip eder. Bugünkü sürecimiz içerisinde bu 4 yıl süresi içinde, başta sayın Genel Başkanım olmak üzere, Mansur Yavaş'a, bize destek veren, bize oy veren Ankaralılara teşekkür ediyorum. Biz bu 4 yıl içinde inanıyorum ki onlara layık hizmetler yaptık. Yani 200 binden fazla insanla görüştük. Bütün ilçelerimizi gezdik. Bugün çıktığımız yolda, Rabbim hayırlara vesile etsin diyoruz. Rabbim bir daha depremdir, sel felaketleri inşallah göstermesin. Şu an ülkemizin durumunu biliyorsunuz, felaketlerden dolayı… Biz de hep beraber bu deprem bölgelerine yardım etmek için, hizmet etmek için şu an siyasetten daha üstte olan bir olayımız var. Deprem bölgesindeki vatandaşlarımız, en önemlisi o… Milletvekili adayıyız Ankara'ya hizmet etmek için, tek düşüncemiz o, halkımızın içine gitmek, halkımızla buluşmak, onların sorunlarını dinlemek, onların vekili olmak. Halkın vekili olmak, tek istediğimiz halkın vekili olmak, halk da bunu istiyor. Halkın vekili olmasını istiyor."

Abb Meclisi İyi Parti Grup Başkanvekili Adnan Beker, Milletvekili Aday Adaylığı İçin Görevinden İstifa Etti
Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel Abb Meclisi İyi Parti Grup Başkanvekili Adnan Beker, Milletvekili Aday Adaylığı İçin Görevinden İstifa Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement