ABD'de Okuldaki Silahlı Saldırı - Son Dakika
Güncel

ABD'de Okuldaki Silahlı Saldırı

ABD\'de Okuldaki Silahlı Saldırı

Philadelphia polisi, lisedeki yaralama olayla ilgili gözaltına alınan öğrencinin serbest bırakıldığını, saldırganın arandığını açıkladı.

18.01.2014 17:19

ABD'nin Philadelphia kentindeki bir lisede iki öğrencinin yaralandığı olayı gerçekleştiren saldırganın hala arandığı bildirildi.

Delaware Valley Charter Lisesi'ndeki gövenlik kamerası kayıtlarını inceleyen Philadelphia polisi, spor salonunda iki öğrencinin yaralanmasıyla ilgili gözaltına alınan öğrencinin suçsuz olduğunun anlaşıldığını açıkladı.

Polisin açıklamasına göre, gözaltındaki öğrenci serbest bırakılırken, olay anında diğer 7 öğrenciyle birlikte spor salonunda bulunan şahıs aranmaya başlandı. Saldırganın ateş açma anının kamera kayıtlarında net bir şekilde görülmesine rağmen, olay yerinde mermi kovanı bulunamadığı için kaç atış yapıldığının tespit edilemediği belirtildi.

Polis tek bir merminin her iki öğrenciyi de yaralamış olabileceği gibi saldırganın birden fazla atış yapmış olabileceğini ifade etti. Okul ve çevresinde yapılan detaylı aramaya rağmen olayda kullanılan silah henüz bulunamadı.

Delaware Valley Charter Lisesi'nin spor salonunda dün meydana gelen olayda, 15'er yaşlarında bir erkek ve bir de kız öğrenci kollarından yaralanmıştı. Polis, olaydan kısa bir süre sonra saldırıyı gerçekleştirdiği gerekçesiyle 17 yaşındaki bir erkek öğrencinin gözaltına alındığını duyurmuştu. - New York

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel ABD'de Okuldaki Silahlı Saldırı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement