ABD'de Uçuş Gösterisinde Uçak Apartmanın Otoparkına Düştü - Son Dakika
Güncel

ABD'de Uçuş Gösterisinde Uçak Apartmanın Otoparkına Düştü

ABD'nin Michigan eyaletinde düzenlenen 'Thunder Over Michigan' uçuş gösterisinde bir uçak, bölgedeki bir apartmanın otoparkına düştü. Pilotlar paraşütle kendilerini fırlatarak hafif yaralı olarak kurtuldu. Olayda can kaybı yaşanmazken, uçuş gösterisi iptal edildi ve soruşturma başlatıldı.

14.08.2023 04:06

- ABD'deki uçuş gösterisinde facianın eşiğinden dönüldü

Düşen uçak apartmana çakıldı, 2 pilot yaralı kurtuldu

MİCHİGAN - ABD'nin Michigan eyaletinde düzenlenen uçuş gösterisine katılan bir uçak bölgedeki bir apartmanın otoparkına düştü. Paraşütle kendini fırlatmayı başaran pilotlar hafif yaralı olarak kurtuldu.

ABD'nin Michigan eyaletinde düzenlenen "Thunder Over Michigan" uçuş gösterisinde facianın eşiğinden dönüldü. Willow Run Havaalanı'ndan kalkan MiG-23 tipi bir uçak, henüz bilinmeyen bir nedenle bölgedeki bir apartmanın otoparkına düştü. Federal Havacılık İdaresi, paraşütle uçaktan atlayarak bölgedeki Belleville Gölü'ne inen 2 pilotun hafif yaralı olarak hastaneye kaldırıldığını açıklarken, olayda can kaybının yaşanmadığı bildirildi. Öte yandan, kazanın ardından uçuş gösterisinin sonlandırıldığı açıklandı. Olayla ilgili detaylı soruşturma başlatıldı.

ABD\'de Uçuş Gösterisinde Uçak Apartmanın Otoparkına Düştü
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel ABD'de Uçuş Gösterisinde Uçak Apartmanın Otoparkına Düştü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement