Adana 2 Adana'da Şehitler İçin Tören-İçişleri Bakanı Yetkililere Seslendi: Bu Amanosları Temizleyin - Son Dakika
Güncel

Adana 2 Adana'da Şehitler İçin Tören-İçişleri Bakanı Yetkililere Seslendi: Bu Amanosları Temizleyin

Adana 2 Adana\'da Şehitler İçin Tören-İçişleri Bakanı Yetkililere Seslendi: Bu Amanosları Temizleyin

Törene, Balyoz Davası'nda Yakalama Emri Çıkartılan ve Bu Yıl Terfi Sırası Gelen 6. Kolordu Komutanı Nejat Berk de Katıldı.

27.07.2010 11:59

Törene, Balyoz Davası'nda yakalama emri çıkartılan ve bu yıl terfi sırası gelen 6. Kolordu Komutanı Nejat Berk de katıldı.

İÇİŞLERİ Bakanı Beşir Atalay, Hatay'ın Dörtyol İlçesi'nde şehit olan 4 polis memurunun Adana Valiliği önünde düzenlenen törene katıldı. Atalay, "Burada çevre illerin valileri, emniyet müdürleri, komutanlar ve diğer yetkililer var. Ne yaparsanız yapın, Amanoslar'ı temizleyin" dedi. Son aylardaki saldırıların Suriye sınırındaki Amanos dağlarında yuvalanan bölücü teröristler tarafından art arda sürdürüldüğüne dikkat çeken Atalay, kararlı bir mücadele istedi.

Törene, Balyoz Davası'nda yakalama emri çıkartılan ve bu yıl terfi sırası gelen 6. Kolordu Komutanı Nejat Berk de katıldı. Berk'in arkasındaki sivil gruptan bir kişi, Bakan'ın bu sözleri üzerine, "Komutanları içeri atıyorsunuz, nasıl temizlenecek?" diye bağırdı.

GÖRÜNTÜ GEÇİLİYOR

DHA FEED

Kübra POLAT, Mehmet KAYMAK/ ADANA, (DHA)

(Tür: Yurt)

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Adana 2 Adana'da Şehitler İçin Tören-İçişleri Bakanı Yetkililere Seslendi: Bu Amanosları Temizleyin - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement