Adıyaman'da Suçüstü Yakalanan 3 Zanlıdan 2'si Tutuklandı - Son Dakika
Son Dakika Logo
Son Dakika Uygulamayı yükle! YÜKLE

Adıyaman'da Suçüstü Yakalanan 3 Zanlıdan 2'si Tutuklandı

Google algoritmasına bırakmayın, okuyacağınız haberi siz seçin! Tıkla ve ekle
Adıyaman\'da Suçüstü Yakalanan 3 Zanlıdan 2\'si Tutuklandı

Adıyaman’ın Besni ilçesinde yaşanan hırsızlık olaylarına karışan ve daha sonra polis ekipleri tarafından suçüstü yakalanan 3 şahıstan 2’si çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Adıyaman'ın Besni ilçesinde yaşanan hırsızlık olaylarına karışan ve daha sonra polis ekipleri tarafından suçüstü yakalanan 3 şahıstan 2'si çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Edinilen bilgiye göre, geçtiğimiz haftada Besni'de 3 iş yerinin soyulması üzerine çalışmalarını hızlandıran Besni İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Yenikent'te bir iş yerine girmeye çalışan H.Ö., N.M. ve A.E. isimli şahısları kovalamaca sonucu Adıyaman yolu girişinde yakaladı.

Yakalanarak gözaltına alınan 3 şahıs emniyette tamamlanan ifadelerinin ardından adliyeye sevk edildi. Adliyeye sevk edilen şahıslardan H.Ö. ve N.M. çıkarıldığı mahkemece tutuklanırken A.E. ise denetimli serbest bırakıldı.

Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA