AK Parti Güzelbahçe İlçe Başkanı Çakıroğlu Hayatını Kaybetti - Son Dakika
Güncel

AK Parti Güzelbahçe İlçe Başkanı Çakıroğlu Hayatını Kaybetti

AK Parti Güzelbahçe İlçe Başkanı Vasfi Çakıroğlu, bir süredir kanser tedavisi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

17.02.2018 09:40

AK Parti Güzelbahçe İlçe Başkanı Vasfi Çakıroğlu, bir süredir kanser tedavisi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Bir süredir özel bir hastanede kanser tedavisi gören 55 yaşındaki Çakıroğlu'nun, durumu dün akşam saatlerinde ağırlaştı.

Çakıroğlu, müdahaleye rağmen hayatını kaybetti.

Evli ve 2 çocuk babası olan Vasfi Çakıroğlu, yaklaşık 2 yıldır sürdürdüğü AK Parti Güzelbahçe İlçe Başkanlığının yanında, TOBB Türkiye İnşaat Yapımcıları Meclis Üyeliği de yapıyordu.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel AK Parti Güzelbahçe İlçe Başkanı Çakıroğlu Hayatını Kaybetti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement