Ak Parti İl Yönetimi Bir Arada - Son Dakika
Güncel

Ak Parti İl Yönetimi Bir Arada

Ak Parti İl Yönetimi Bir Arada

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Ak Parti İl Yönetimi'yle bir araya geldi.

12.05.2012 13:49

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, AK Parti Bursa İl Teşkilatı'nın yeni yöneticileriyle akşam yemeğinde bir araya geldi.

AK Parti Bursa İl Yönetimi dün Almira Otel'deki akşam yemeğinde Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç ve eşi Münevver Arınç'ı ağırladı.

Evsahipliğini İl Başkanı Sedat Yalçın ve eşi Aliye Yalçın'ın üstlendiği yemeğe AK Parti Bursa Milletvekilleri, İsmet Su, Mustafa Öztürk, Mustafa Kemal Şerbetçioğlu, Hakan Çavuşoğlu ve Bedrettin Yıldırım, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, İl Yönetim, İl Disiplin Kurulu ve İl Demokrasi ve Hakem Heyeti üyeleri katıldı.

Samimi bir havada geçen tanışma yemeğinde Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, yeni dönemde görev üstlenmiş tüm isimlerle tek tek görüşme olanağı buldu. Yemekte birlik ve beraberlik havası sağlamlaştırılırken, İl Kongresi sürecine ilişkin olumlu değerlendirmeler yapıldı.

Yemekte İl Kongresi'nin sorunsuz biçimde geride bırakılması ve bunun Genel Merkez neznindeki olumlu yansımaları konuşulurken, yeni dönemde hedefin 2014 yerel seçimleri olduğunu hatırlatıldı ve İl Yönetimi'ni oluşturan isimlerin AK Parti Bursa teşkilatlarının 17 ilçe belediyesine parti bayrağını dikme hedefine ulaşacağına duyulan güven dile getirdi.

Yine sohbetlerde yeni yönetimin, yatırım süreçlerine hakim olup Bursa'yı istenilen ve hak ettiği yere ulaştırılması noktasında üzerine düşen görevi eksiksiz biçimde yerine getireceğine duyulan inanç vurgulandı.

Bu arada Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, yeni dönemde AK Parti Bursa yönetimini oluşturan isimlerin çok değişik meslek gruplarını içermesini ve hemşehrilik açısından hem Bursa hem de Türkiye'nin mozaik yapısını yansıtmasını takdir etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Ak Parti İl Yönetimi Bir Arada - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement