AK Parti Milletvekili Aday Adayından Silah Bırakma Çağrısına Destek - Son Dakika
Güncel

AK Parti Milletvekili Aday Adayından Silah Bırakma Çağrısına Destek

AK Parti Milletvekili Aday Adayından Silah Bırakma Çağrısına Destek

Ak Parti Diyarbakır Milletvekili Aday Adayı olan Filiz Kaya, PKK'ya yapılan silah çağrısının çözüm sürecinin barışla noktalanması açısından çok önemli olduğunu söyledi.

28.02.2015 16:14

Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan ve İçişleri Bakanı Efkan Ala'nın HDP grup başkanvekilleri Pervin Buldan, İdris Baluken ve HDP İstanbul Milletvekili Sırrı Süreyya Önder ile yaptığı görüşme AK Parti Diyarbakır Milletvekili Aday Adayı olan Filiz Kaya'yı çok mutlu etti.

Bu haberin kendisini inanılmaz mutlu ettiğini Kaya, PKK'ya yapılan silah çağrısının çözüm sürecinin barışla noktalanması açısından çok önemli olduğunu ifade ederek şöyle dedi:

"Barış ve kardeşlik sürecinde silahların tümüyle devreden çıkarılması ve demokratik siyasetin esas alınması çok önemlidir. PKK'nın silahlı mücadeleyi bırakması olumlu bir gelişme olacak. Bu, hükümetin elini çözüm süreci konusunda daha güçlü kılacaktır. Silahların bırakılmasıyla hızla gerek demokratikleşme gerekse de sosyal, kültürel ve ekonomik anlamında ilerlemeler kaydedilebilir. Hükümetimiz daha güçlü adımlar atacaktır. Herkese hayırlı uğurlu olsun. İnşallah PKK silah bırakma çağrısına uyar ve silah bırakır"

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel AK Parti Milletvekili Aday Adayından Silah Bırakma Çağrısına Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement