"sayın İhsanoğlu dün Sivas'ta, 'Asıl milletin adayı benim, çünkü beni 13 siyasi parti destekliyor, onu bir siyasi parti destekliyor' diyor. Tabi 13 siyasi partinin tamamının bir AK Parti etmediğini bilmiyor. O partilerin son seçimde aldığı oyları toplayın, AK Parti'nin aldığı oyların yarısı bile etmez. CHP ve MHP dışındaki partilerin toplamı yüzde 1 bile etmiyor. Şimdi bununla övüyor. AK Parti halkımıza mal olmuş bir partidir. 10 Ağustos akşamı Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan, yüzde 50'nin üzerinde alacağı bir oyla ipi gögüsleyecektir."
İhsanoğlu'nun, adaylık teklifi geldiğinde AK Parti'den önemli isimlerle istişarede bulunduğunu ve onların kendisine 'aday ol' dediklerini söylediğini de ifade eden Şahin, şöyle devam etti:
"'Ben politika falan yapmıyorum' diyor ya bu tam politik bir tavırdır. Ben AK Parti Genel Başkan Yardımcısıyım. 'Kim size aday ol' dedi, bunu açıkla bakalım. Hiç kimse AK Parti'den bu arkadaşımıza, 'Aday ol, seni destekleriz' beyanında bulunmamıştır. Doğru söylemiyor. Politika yapıyor. Bizim seçmenlerimizi etkilemeye çalışıyor. Bizim adayımız Recep Tayyip Erdoğan. Akla mantığa aykırı açıklamalarla AK Parti'den bir tek oy alamadığını zaten 10 Ağustos akşamı görecektir."
Şahin, Gazze'de yaşanan dramın tüm dünyanın ilgi alanına girmeye başladığını da belirterek, "Uzun süre Gazze'de olup bitenleri seyreden insanlar artık ilgi göstermeye başladılar. Gerçekten burada büyük bir insanlık dramı yaşanmaktadır. Türkiye olarak biz elimzden geleni yapıyoryuz. Bizim nihai hedefimiz Filistin'de bir Filistin devleti kurmaktır" dedi.
Son Dakika › Güncel › Ak Partili Şahin: İhsanoğlu AK Parti Seçmenini Etkilemeye Çalışıyor - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?