Akşam Çayı'nda Duygulandıran İstek - Son Dakika
Güncel

Akşam Çayı'nda Duygulandıran İstek

Akşam Çayı\'nda Duygulandıran İstek

Akşam çaylarında Karşıyakalılarla buluşmaya devam eden Belediye Başkanı Cevat Durak, Fikri Altay Mahallesi'nde beklenmedik bir istekle karşılaştı.

15.09.2013 11:29

Akşam çaylarında Karşıyakalılarla buluşmaya devam eden Belediye Başkanı Cevat Durak, Fikri Altay Mahallesi'nde beklenmedik bir istekle karşılaştı. Kendisinden baston isteyen, görme engelli Adnan Çalışkan isimli vatandaşın talebi Başkan Durak tarafından yerine getirildi.

Yaz başından bu yana gerçekleştirdiği "Akşam Çayları" ve kahvaltılarla, mahallelerde Karşıyakalılarla bir araya gelen Başkan Durak, sorunları ve talepleri dinlemye devam ediyor. Başkan Durak'ın, geçtiğimiz günlerdeki adresi ise, Fikri Altay Mahallesi oldu. Toplantının düzenlendiği alana geldiğinde, vatandaşlarla selamlaşan Başkan Durak'ı sesinden tanıdığını belirten görme engelli Adnan Çalışkan, Belediye Başkanının "Bir isteğin var mı?" sorusuna beklenmedik bir yanıt verdi. Günlük yaşamının bir parçası haline gelen bastonunun artık eskidiğini söyleyen Adnan Çalışkan, Bakan Durak'tan yeni bir baston istedi.

Görme engelli vatandaşın talebini "Hemen alalım" diye yanıtlayan Başkan Durak, Çalışkan'ın koluna girerek, onu toplantının yapılacağı yere kadar götürdü. Akşam çayı devam ederken, Çalışkan'ın istediği yeni baston, Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü tarafından alana getirildi. Baston Başkan Durak, bastonu teslim ederken, mutluluğu yüzünden okunan görme özürlü Çalışkan, duygularını, "Bastonum her şeyim. Daha önce kullandığım çok eskidi, kullanamıyordum. Param olmadığı için yenisini alamıyordum. Toplantı olduğunu duyunca yardım için Başkan Durak'ı beklemeye başladım. Ancak bu kadar hızlı olacağını hiç düşünmedim. Başkanıma çok teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu. - Ankara

Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel Akşam Çayı'nda Duygulandıran İstek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement