Aksaray Belediye Başkanı Nevzat Palt ATSO'yu Ziyaret Etti - Son Dakika
Güncel

Aksaray Belediye Başkanı Nevzat Palt ATSO'yu Ziyaret Etti

Aksaray Belediye Başkanı Nevzat Palt ATSO\'yu Ziyaret Etti

ATSO Başkanı Ahmet Koçaş, Ak Parti Heyetine ATSO'yu gezdirdi ve ATSO hakkında bilgiler verdi.

14.03.2014 10:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aksaray Belediye Başkanı Nevzat Palta Ak Parti heyetiyle ATSO'yu ziyaret etti. Ziyarete milletvekilleri Ruhi Açıkgöz, Ali Rıza Alaboyun, Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Ömer Gizlenci, Ak Parti İl Başkan Yardımcıları ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Koçaş, Aksaray'ın ticaret ve sanayi anlamında da gelişiminin çok hızlı bir şekilde devam ettiğini söyledi.

Ziyaret sırasında firma yetkilileri 17 bin Metrekare yer tahsis edilen ve inşaat çalışmalarına başlanacak olan teknik lise hakkında bir sunum yaptılar. Yetkililer yaptıkları sunumda şunlara değindi: "17 dönüm yer tahsisi yapıldı. Öğrenciler ücretsiz eğitim alacaklar. Tenkil okul olduğu için OSB'ye ve çevre illerdeki sanayi kuruluşlarına kalifiye eleman yetişecek. Makine, enerji, elektronik, elektrik, tekstille ilgili bölümler olacak. Bu proje Türkiye'de bir ilk olacak. Öğrenciler yurt dışına gidebilecek akredite eğitimi alacak, sertifika programları da olacak. Öğrenciler okula sınavsız girebilecekler. Okulun yurduda olacak. Özel üniversite de kurmak istiyoruz"

Aksaray Belediye Başkanı Nevzat Palta ise Teknik lisenin kalifiye eleman ihtiyacını karşılama anlamında çok faydalı olacağını ifade ederek şunları söyledi: Aksaray'da gelişen bir organize sanayi var. 10 yıl içerisinde kaliteli kalifiye eleman olup da işsiz kalan yok. Gelişen bir organize sanayimiz var ve bu nedenle kalifiye elemana ihtiyacımızda var. Aksaray'da bu anlamda ciddi potansiyel var"

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Aksaray Belediye Başkanı Nevzat Palt ATSO'yu Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement