Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Bizim bulunduğumuz bölge siyonizm tarafından yeniden şekillendirilmeye çalışılıyor. Bu görevi de maalesef Amerika Birleşik Devletleri ve beraber çalıştıkları İsrail ve diğer Avrupa ülkeleri yapıyor. dedi.
Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Aksaray'da partisinin kültür merkezinde düzenlenen il başkanlığı kongresine katıldı. Meşalelerle karşılanan Temel Karamollaoğlu, Türkiye'nin badireli bir süreçten geçtiğini ve etrafımızın kan gölüne döndüğünü belirtti. Bir ülkenin sınırları tehdit altındaysa, o ülkenin gerekli tedbirleri alabileceğini ifade eden Karamollaoğlu, Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından Afrin'e yönelik yürütülen Zeytin Dalı Harekatı'nın da bu açıdan önemli olduğunu kaydetti.
Karamollaoğlu, şunları söyledi
Her taraf çevremizde kan gölüne döndü. Dikkat edilirse sanki gizli bir el İslam alemini özellikle kan gölüne çevirebilmek için büyük bir çaba gösteriyor, projeler hazırlamış ve gerçekleştiriyor. Adeta Müslümanlar birbirlerini katlediyor. Bu gelişmeler acaba hakikaten tesadüfen mi meydana geldi, yoksa birileri bu gelişmeleri planlıyor mu Tabi onun arkasından da biz ne yapıyoruz Biz bu gelişmelere karşı direnecek güce sahip miyiz Barışı tesis edebilmek için üzerimize düşen vazifeleri yerine getirebiliyor muyuz Bir takım ardımlar elbette gereklidir. Bir ülkenin sınırlarında kendisini tehdit eden gelişmeler olursa, o ülke elbette gerekli tedbirleri alır. Afrin'de yürütülen harekat Türkiye için gerekli bir adımdır. Bizim bulunduğumuz bölge siyonizm tarafından yeniden şekillendirilmeye çalışılıyor. Bu görevi de maalesef Amerika Birleşik Devletleri ve beraber çalıştıkları İsrail ve diğer Avrupa ülkeleri yapıyor.
(
Son Dakika › Güncel › Aksaray Karamollaoğlu Bulunduğumuz Bölge, Siyonizm Tarafından Yeniden Şekillendiriliyor - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?