Ali Şen: Taraftarlarımız Artık Antrenörlerin Vaatlerine Kanmıyor - Son Dakika
Güncel

Ali Şen: Taraftarlarımız Artık Antrenörlerin Vaatlerine Kanmıyor

Ali Şen: Taraftarlarımız Artık Antrenörlerin Vaatlerine Kanmıyor

Fenerbahçe'nin efsane başkanı Ali Şen, Pereira'yla ilgili soruya, "Her gelen hoca klasik lafları söylüyor. Artık vatandaşlarımız bu laflara kanmıyor." dedi.

14.06.2015 12:54  Güncelleme: 13:44

Fenerbahçe Kulübü eski başkanı Ali Şen, Bodrum'da otel açılışına katıldı. Tribünlerin boşalmaya başladığını belirten Şen, kulüplere seslenip taraftarı tribünlere çekmek için acil çözüm bulması gerektiğini ifade etti.

Ali Şen, Bodrum'un Turgutreis Mahallesi'nde beş yıldızlı bir otelin açılışı için verilen kokteyle katıldı. Gazeteci Can Pulak, Muğla eski Valisi Cemil Serhatlı'nın yanı sıra kokteyle iş ve spor dünyasından birçok davetli katıldı. Konuklarla bir süre sohbet eden Şen, DHA muhabirinin de sorularını yanıtladı.

"ANTRENÖRLERİN VAATLERİNE KANACAK TARAFTAR BULUNMUYOR"

Fenerbahçe'nin Portekizli yeni teknik direktörüyle ilgili soruya Şen, "Sezon başlıyor. Yine klasik laflar klasik yorumlar duyuyoruz. Yeni gelen antrenörler vaatlerini söylüyor. 'Çok gol atacağız, az gol yiyeceğiz' diyerek. Bu hep böyle, buna alıştık artık. Türk halkı, Türk futbolseverleri bir hafta sonunda 35-40 maç izliyor. Bu nedenle gelen antrenörlerin vaatlerine kanacak taraftar ve vatandaş bulunmuyor. Taraftar futbolcuları da teknik adamları da iyi tanıyor. Çünkü dünyanın neresinde olursa olsun, tüm maçları artık naklen izleyebiliyoruz" dedi. Teknik Direktör Pereria'yı değerlendirmesi için tekrar sorulan soruya "O konuda ilgili söylediklerim satır aralarında var zaten" diyerek yanıt verdi.

"TRİBÜNLER KAN KAYBEDİYOR"

Kulüp yöneticilerini de uyaran Şen, "Kulüplerin bu yıl lige çok iyi hazırlanması lazım. Çünkü son üç yıldır takımların maddi ve manevi büyük destekçisi olan taraftarlar tribünleri boşaltmaya başladı. Bu yıl da tribünler boş kalırsa sonra toparlanması zor olur. Kulüplere tavsiyem, maddi durumlarını ekonomik durumlarını çok iyi tespit etsinler. Bir de taraftarı tekrar tribüne çeksinler. Tribünler kan kaybediyor. Buna acil çözüm bulsunlar" dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Ali Şen: Taraftarlarımız Artık Antrenörlerin Vaatlerine Kanmıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • bilgisiz: ilk is pasoligi iptal olmali 2 3 Yanıtla

Advertisement