Aliağa Belediyesi 85 Bin Ton Asfalt Serdi - Son Dakika
Son Dakika Logo
Son Dakika Uygulamayı yükle! YÜKLE

Aliağa Belediyesi 85 Bin Ton Asfalt Serdi

Google algoritmasına bırakmayın, okuyacağınız haberi siz seçin! Tıkla ve ekle
Aliağa Belediyesi 85 Bin Ton Asfalt Serdi

Nisan ayında ilçe genelinde başlattığı asfaltlama seferberliğini tüm hızıyla sürdüren Aliağa Belediyesi, kentte tüm cadde ve sokaklar dahil yaklaşık 340 bin metre karelik alanı sıcak asfaltla buluşturdu.

Nisan ayında ilçe genelinde başlattığı asfaltlama seferberliğini tüm hızıyla sürdüren Aliağa Belediyesi, kentte tüm cadde ve sokaklar dahil yaklaşık 340 bin metre karelik alanı sıcak asfaltla buluşturdu. Belediye bu kapsamda, ilçe geneline yaklaşık olarak 85 bin ton asfalt döktü.

Aliağa Belediyesi, çeşitli firmalarının yaptığı altyapı çalışmalarıyla bozulan ve yamalı bir halde bırakılan Aliağa'nın sokak ve caddelerini modern bir görünüme kavuşturmak için ilçe geneline yaklaşık olarak 85 bin ton sıcak asfalt serdi.

Aliağa Belediyesi, Yalı Mahallesi 19 Mayıs Caddesinden başlattığı asfalt seferberliğinde bugüne kadar Kültür Mahallesi, Kurtuluş Mahallesi, Siteler Mahallesi, Atatürk Mahallesi, Yeni Şakran Mahallesi, Helvacı Mahallesi ve Kazım Dirik Mahallesi'nin bozuk olan yollarını asfaltlayarak onardı.

Aliağa Belediyesi, Mevsim şartları elverdiği mesai mefhumu gözetmeksizin çalışmaların devam edeceğini belirtti. - İZMİR

Kaynak: İHA