Altay'da Buruk Sevinç - Son Dakika
Güncel

Altay'da Buruk Sevinç

Altay\'da Buruk Sevinç

Spor Toto 3'üncü Lig 1'inci Grup'ta deplasmanda Birlik Nakliyat Düzyurtspor ile 2-2 berabere kalan Altay, buruk sevinç yaşadı.

07.12.2015 13:36

Spor Toto 3'üncü Lig 1'inci Grup'ta deplasmanda Birlik Nakliyat Düzyurtspor ile 2-2 berabere kalan Altay, buruk sevinç yaşadı.

Son iki maçında 2-0 geriye düşmesine rağmen Bursa Nilüferspor'la deplasmanda 2-2 berabere kalıp, Büyükşehir Belediye Erzurumspor'u İzmir'de 3-2 yenen siyah beyazlılar bu defa 2 farklı öne geçtiği Birlik Nakliyat Düzyurt karşısında üstünlüğünü koruyamadı. Alınan sonucun kötü olmadığını belirten teknik direktör Serdar Sabuncu, böylesine zor bir deplasmandan yenilmeden dönmenin önemli olduğunu söyledi. Sabuncu, "Elbette büyük avantaj yakalamıştık. Fakat galibiyeti koruyamadık. Buruk da olsa mutluyuz" dedi. Hedeflerinrden 1 puan geride olduklarını ifade eden Serdar Sabuncu, açıklamasına şöyle devam etti:

"Sezon başında belirlediğimiz rotanın içindeyiz. Son 10 maçımızda sadece 1 mağlubiyet aldık. Artık lige ısındık.  Bu hafta konuk edeceğimiz Arsinspor'u yenerek zirve iddiamızı ikinci yarıya taşımak amacındayız. İkinci yarıda tribünlere daha iyi futbol izlettireceğimizden kimsenin şüphesi olmasın."

TRABZONSPOR'UN 2 YILDIZI ALTAY'I HEYECANLA İZLEDİ

Öte yandan İzmir ekibinin alt yapısından yetişerek Süper Lig'e transfer olan Trabzonsporlu Aytaç Kara ve Okay Yokuşlu, Birlİk Nakliyat Düzyurtspor deplasmanında Altay'ı yalnız bırakmadı. Tribünde büyük bir heyecanla maçı takip eden 2 futbolcu, kaçan galibiyetin ardından üzüldüklerini söyledi.

- İzmir

Kaynak: DHA

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement