Altınordu-Balıkesirspor Notlar - Son Dakika
Güncel

Altınordu-Balıkesirspor Notlar

Altınordu-Balıkesirspor Notlar

ALTINORDU, bu sezon ilk kez Bornova Stadı'nda bir maça maça çıktı.

27.11.2016 14:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

ALTINORDU, bu sezon ilk kez Bornova Stadı'nda bir maça maça çıktı. Daha önceki iç saha karşılaşmalarında Giresunspor, Bandırmaspor, Yeni Malatyaspor, Mersin İdmanyurdu ve Denizlispor'u, Atatürk Stadı'nda konuk eden kırmızı-lacivertliler, Balıkesirspor randevusuyla Bornova'da siftah yaptı.

Altınordu geçen hafta Boluspor deplasmanında gördüğü sarı kart nedeniyle cezalı duruma düşen kanat oyuncusu Erdoğan forma giyemedi. Teknik Direktör Hüseyin Eroğlu, Erdoğan'ın yokluğunda ilk 11'de Sertaç'a şans verdi. Eroğlu, tek zorunlu değişiklik dışında kadroyu bozmadı.

Altınordu teknik direktörü Hüseyin Eroğlu, karşılaşmadan önce Balıkesirspor Teknik Direktörü Can Cangök'e başarı diledi. Akhisar Belediyespor'da teknik direktörlüğünü yaptığı eski öğrencisi olan Eroğlu'na rakip olan Can Cangök, geçen haftaki Gaziantep Büyükşehir Belediyespor karşılaşmasında sahaya sürdüğü 11'i değiştirmedi.

Ege derbisine futbolseverler ilgi göstermedi. Altınordu taraftarı için EVKA 3 Metro Durağı'ndan Bornova Stadı'na ring otobüsü konmasına rağmen müsabakayı 66'sı Balıkesirli olmak üzere toplam 438 kişi takip etti. Ev sahibi ekip taraftarı  numaralı tribünde, Balıkesirliler ise kale arkası tribününde yer aldı.

Balıkesir taraftarlarının, "Altınordu" şeklinde tempo tutması üzerine Altınordu taraftarı, "Hoş geldiniz" karşılığı verdi. İki takım taraftarları ilk yarıda İzmir Marşı'nı birlikte söylerken, "Mustafa Kemal'in Askerleriyiz" tezahüratı yaptı. Maçı Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila da izledi.

Altınordu'nun sağ beki Uğur Arslan Kuru, eski takımına karşı ilk 11'de oynadı. Uğur, 2009-10 sezonunda Balıkesirspor formasıyla 3'üncü Lig'den, 2'nci Lig'e yükselme sevinci yaşamıştı. Altınordu'da son haftalarda yedek soyunan Göksu'nun yerine kaptan olarak sahaya Arif çıktı.

Altınordu'dan, Süper Lig lideri Medipol Başakşehir'e transfer olan Cengiz Ünder'in babası Hasan Ünder, mücadeleyi Altınordu taraftarıyla birlikte izledi. Balıkesirli olan Hasan Ünder, karşılaşma öncesi Teknik Direktör Hüseyin Eroğlu'na başarı diledi. Altınordulular, "Cengiz sen bizim her şeyimizsin" şeklinde tempo tuttu.

- İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Altınordu-Balıkesirspor Notlar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement