Altınordu-Elazığspor Soyunma Odaları - Son Dakika
Güncel

Altınordu-Elazığspor Soyunma Odaları

Altınordu teknik direktörü Hüseyin Eroğlu, evlerinde 3-0 kazandıkları Elazığspor maçı sonrası yaptığı açıklamada, "İki haftadır üretken oyunla kazanıyorduk, bunu bu haftaya taşımak istiyorduk. Takım olarak mücadele ettiğimizde, pas yaptığımızda her takımı yenecek gücümüz var. Galibiyetlerimiz tesadüf değil" dedi.

12.04.2015 16:01

Altınordu teknik direktörü Hüseyin Eroğlu, evlerinde 3-0 kazandıkları Elazığspor maçı sonrası yaptığı açıklamada, "İki haftadır üretken oyunla kazanıyorduk, bunu bu haftaya taşımak istiyorduk. Takım olarak mücadele ettiğimizde, pas yaptığımızda her takımı yenecek gücümüz var. Galibiyetlerimiz tesadüf değil" dedi. Rakibin takım savunması yapması nedeniyle maça tutuk başladıklarını ifade eden Eroğlu, "Güzel goller attık. Antrenmanlarda çalıştığımız golleri maça yansıtmamız bizi sevindirdi. Futbolcularımı kutluyorum. Kalan 7 maçı da kazanmak istiyoruz. Seyir zevki veriyoruz. Takım olarak oynadığımızda başarılı oluyoruz. Cuma günü Karşıyaka derbisinde seriyi sürdürmek istiyoruz" diye konuştu.

Elazığspor teknik direktörü Ümit Özat, oyunun 40'ıncı dakikaya kadar kilitlendiğini belirterek, "İyi savunma yapıyorduk, ancak bireysel hatalar sonumuzu getirdi. Buna çözüm bulamıyoruz. Tecrübeli oyuncularımız inanılmaz hatalar yapıyor. Altınordu'yu tebrik ediyorum" dedi. Hakem Onur Karabaş'ı eleştiren Özat şöyle konuştu:

"Hakeme, "Gördüğünü çal" dedim. Bana, "Ağır konuşuyorsun" diye cevap verdi. Artık alışın bunlara. Dünyanın en iyi hakemlerini hiç mi izlemiyorlar. 4'üncü hakemin uyarısına kulak asmıyor. Saçını kesmeyle, vücut geliştirmeyle hakem olunmuyor. Art niyetli değildi ancak adaletli davranmadı. Bunları oyunumuzu savunmak için söylemiyorum." - İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Altınordu-Elazığspor Soyunma Odaları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement