Ankara'da Filistin Dayanışma Platformu Gazze'ye yardım talebiyle gösteri yaptı - Son Dakika
Güncel

Ankara'da Filistin Dayanışma Platformu Gazze'ye yardım talebiyle gösteri yaptı

Ankara Filistin Dayanışma Platformu üyeleri, Gazze'ye insani yardımların ulaştırılması talebiyle Refah Sınır Kapısı önünde gösteri düzenledi. Platform üyeleri, Mısır Büyükelçiliği önünde toplanarak Refah Sınır Kapısı'nın açılmasını istedi. Göstericiler, Gazze'ye yardımların sürekli olarak ulaştırılabilmesi için İslam ülkelerinin somut adımlar atması gerektiğini belirtti.

14.12.2023 22:03  Güncelleme: 22:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ankara'da "Refah Sınır Kapısı'nın açılması" çağrısı

ANKARA - Ankara'da Mısır Büyükelçiliği önünde toplanan grup, Refah Sınır Kapısı'ndan insani yardımların Gazze'ye ulaştırılması talebiyle gösteri yaptı.

Ankara Filistin Dayanışma Platformu üyeleri, Mısır Büyükelçiliği önünde toplanarak, İsrail saldırısı altındaki Gazze'ye insani yardımların ulaşması için Gazze Şeridi sınırındaki Refah Sınır Kapısı'nın açılması çağrısı yaptı.

Dünyanın Gazze ile büyük bir imtihan verdiğini, sessiz kalanların ise soykırıma ortaklık ettiğini belirten Ankara Peygamber Sevdalıları Derneği Temsilcisi Salih Güzel, başta Mısır Devleti olmak üzere tüm İslam ülkelerinin Gazze'ye insani yardımların sürekli olarak ulaştırılabilmesi için somut adım atmaları gerektiğini ifade etti.

Yapılan açıklamanın ardından grup olaysız dağıldı.

Ankara\'da Filistin Dayanışma Platformu Gazze\'ye yardım talebiyle gösteri yaptı
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Ankara'da Filistin Dayanışma Platformu Gazze'ye yardım talebiyle gösteri yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement