Ankara Kalkınma Ajansı ve ODTÜ İşletme Bölümü İşbirliğinde "Girişimciye Seyir Defteri" Semineri - Son Dakika
Güncel

Ankara Kalkınma Ajansı ve ODTÜ İşletme Bölümü İşbirliğinde "Girişimciye Seyir Defteri" Semineri

Ankara Kalkınma Ajansı ve ODTÜ İşletme Bölümü İşbirliğinde "Girişimciye Seyir Defteri" Semineri

Ankara Kalkınma Ajansı ve Orta Doğu Teknik Üniversitesi(ODTÜ) İşletme bölümü işbirliğinde gerçekleşen, “Girişimcinin Seyir Defteri Semineri” düzenlendi.

27.05.2014 11:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ankara Kalkınma Ajansı ve Orta Doğu Teknik Üniversitesi(ODTÜ) İşletme bölümü işbirliğinde gerçekleşen, "Girişimcinin Seyir Defteri Semineri" düzenlendi.

Ankara Kalkınma Ajansı ve Orta Doğu Teknik Üniversitesi(ODTÜ) İşletme bölümü işbirliğinde gerçekleşen, yeni kurulmuş girişimci şirketlere iş yönetimin dinamiklerinin anlatıldığı "Girişimcinin Seyir Defteri Semineri" Başkent Öğretmenevi'nde gerçekleşti. Seminer ile Ankara'nın yenilikçilik ve rekabetçilik yeteneklerinin artırılması ve şirketlerin yüksek büyüme potansiyelini yakalanması amaçlanıyor.

Yeni kurulmuş girişimci şirketlere iş yönetimin dinamiklerinin anlatıldığı seminerde, Kanvas İş Modeli, etkili iletişim, ürün konumlandırma, pazara giriş yöntemleri gibi teknik konular yanı sıra vergisel yükümlülükler ve Yeni Ticaret Kanunu gibi başlıklar ele alındı.

Seminerin açılış konuşmasını yapan ODTÜ Girişimcilik ve İnovasyon Platformu Başkanı Kazım Yalçınoğlu, "Dünya ile rekabet edebilmek için Ankara diyoruz ama şehirler çekim merkezi olmak zorundalar. Yenilikçi düşünce için genç ve dinamik bir şehir yaratmak eko sistem yaratmak aslında hepimizin amacı. Barselona seviyesine çıkmak gibi bir hedefimiz olmalı. İşin olmazsa olmazı yaratılıcılık ve yaratıcılığımızın beslenmesi eğer içersinde olduğunuz ortam, sizin yaratıcılığınızı beslemezse hiçbir şekilde hiçbir yere gidemiyorsunuz. Özgür düşünce içinde geçerli bu, onun için dünyanın akıllı şehriler ortalamasında Ankara yükselecekse bizlerinde üniversite olarak, sizlerinde girişimciler olarak katkısı olacaksa bunda ilk önce ülkemizde özgür ortamı yaratmamız lazım" diye konuştu.

Ankara Kalkınma Ajansı Yatırım Destek Koordinatörü Derya Çağlar seminere katılanlara teşekkür ederek, seminerin faydalı geçmesini diledi. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Ankara Kalkınma Ajansı ve ODTÜ İşletme Bölümü İşbirliğinde 'Girişimciye Seyir Defteri' Semineri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement