Ankaralılar Altındağ’da Ahid Çatısında Toplandı - Son Dakika
Güncel

Ankaralılar Altındağ’da Ahid Çatısında Toplandı

Ankaralılar Altındağ’da Ahid Çatısında Toplandı

Ahid Altındağ Şubesi Ankaralı Yöneticilerin Bir Araya Geldikleri Açılış Töreni ile Ankaralıların Hizmetine Sunuldu.

04.04.2011 09:26

Ankaralı siyasetçileri bir araya getiren açılışta her partinin aday adaylarının yoğun katılımı dikkat çekti.

Siyasi parti ayırmaksızın Ankaralıları bir araya getiren açılışta Ankara'nın sembolü seğmenler büyük ilgi gördü.

Siyasilerin davul zurnalar ile karşılandığı açılışta protokol koltukları doldu taştı.

Havanın yağışlı olmasına karşın yoğun bir katılım ile açılan AHİD Altındağ Şubesi ilk yerel seçimlere kadar 10 bin üye hedeflerini belirtirken, Ankara'yı Ankaralı vekillerin yönetmesi için dernek olarak siyasi partiler üzerinde ısrarcı olacaklarının mesajlarını verdiler.

Açılışa Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Haluk İpek,Ankara Valiliği Genel Sekreteri Adem Ceylan, Ankara il genel meclis başkanı Ahmet Arslanoğlu, Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, Keçiören belediye başkanı Mustafa Ak, Mamak belediye başkanı Mesut Akgül, Çamlıdere belediye başkanı Caner Can, Ak Parti Ankara il Başkanı Murat Alparslan, MHP Ankara il başkanı Fatih Çetinkaya, BBP il Başkanı Hasan Hüseyin Bozok, siyasi partilerin ilçe başkanları katıldı. Ankaralı Seğmenlerin büyük şovu ile başlayan açılışta konuşmacılar gündemin siyaset olması nedeni ile 12 Haziran seçimlerinde Ankaralı aday çıkarmak için çalışacaklarını vurguladılar.

Ak Parti yöneticileri ve aday aday ayarının birlikte kestikleri kurdele ile AHİD Altındağ şubesinde misafirlerini ağırlaya AHİD Altındağ şube başkanı Şükrü Öztürk ve yönetim kurulu üyeleri misafirlerini ağırladı. Parti ayırmaksızın tüm Ankaralıların bir raya gediği açılışta aday adayları ilk kez farklı parti aday adayları ile bir araya gelerek basında renkli kareler oluşturdular.

Açılış konuşmasında Altındağ'ın varoş sentinden çıkıp sosyalleştiğini belirten AHİD Altındağ şube başkanı Şükrü Öztürk " Ankara'ya hizmet edenler olarak Ankara'mıza hizmet için çalışmalarımızı daha da hızlandıracağız. Yerel seçimlere kadar hedefimiz 10 bin üyemiz. Ankara'ya hizmet edebilmek için Ankara'yı Ankaralı vekillerin temsil etmesi için çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Yönetim kurulu üyelerimize çalışmaları ve emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Altındağ'ımızda 370 bin nüfusumuz, 56 mahallemiz bulunmaktadır. AHİD 27 yıldır Ankaralılara hizmet etmektedirler. Ben derneğimizin açılışında bize katkı sağlayan tüm hemşerilerime teşekkür ediyorum "dedi.

Ercan ; "Ankara'yı Ankaralılar Yönetmeli"

Ankarayı Ankaralı vekillerin yönetmesi ve seçilmesi konusunda ısrarcı olacaklarını belirten AHİD Genel başkanı Mehmet Ercan bu seçimde olmazsa yerel seçimde Ankaralı aday çıkaracaklarının vurgusunu yaparken "Ankara'nın yüzde 50 si Ankaralıdır ama Ankara'ya hizmet edenlerin sayısı çok az. Derneğimizin üye sayısı 40 bin yerel seçimlerimize kadar 60 bin üye hedefliyoruz. Bize hizmet eden Ankara'nın sorunlarını çözmeye çalışan kim olursa olsun sonuna kadar arkasındayız. Daha Ankara'nın köylerini, ilçelerini bilmeyen belediye başkanlarımız var. Bugün genel seçim yine yakında yerel seçim, genel seçimde başaramazsak yerel seçimde bu isteğimizi gerçekleştireceğiz. Ankara'ya hizmet etmenleri biliyoruz ve önümüzdeki seçimde oyumuza ihtiyaçları ocak işte o zaman gerekeni yapacağız. Biz bize hizmet eden tüm yöneticilerimize ve dernek çalışanlarımıza teşekkür ediyoruz" dedi.

Ceylan; "birlik mesajları verdi"

Ankara için birlik ve beraberlik vurgusu yapan Ankara Valiliği genel sekreteri Adem Ceylan Ankara'ya hizmet etmişler olarak sizleri birlik ve beraberlik ortamında görmek çok güzel. Maalesef biz Ankaralılar olarak geçmiş dönemde Ankaralılar olarak siyasette ve bürokrasi ortamında maalesef yönetime gelinemedi. Kırsal kesimde ihmal edilmiş.Başta AHİD olmak üzere bu duyguyu yükseltecek güçlü bir Ankara ortaya çıkaracak organizasyonların devam etmesini diyorum" dedi

Alparsan "Ankaralılar Sıcaktır"

Ak partinin başarılarına değinen ve Ankaralıların sıcaklığını vurgulayan Ak Parti İl başkanı Murat Alparslan " önümüzdeki günler aydınlık. Ülkemiz içinde huzuru, güveni yurtdışında iktidarı sağladık. Sizlerin samimi sıcak bu yaklaşımları ile daha güzel olacak ve güçlenecektir" dedi.

Havanın yağışlı olmasına karşın Ankaralıların büyük ilgisi ile gerçekleşen açılışın sonunda birlik ve dostluk mesajları verildi.

Açılışa katılan bizlerin tespit edebildiği aday adaylarımız ve derneklerimiz;

Ankaralı dernekleri ve Milletvekili aday adayları ilk kez geniş bir katılımla bir araya geldi.

Sivil toplum kuruluşlarının da yoğun katılım gösterdiği açılışa Ankara mobilyacılar odası, minibüsçüler odası servis araçları odası, marangoz ve esnaf sanatkarlar odası, Haymana Dereköy Derneği, Haymanalılar derneği, Çamlıdere derneği, Ankara Dernekler federasyon başkanı, Kırıkkaleliler derneği, Kalecik dernekler federasyonu, Belediye iş sendikası 2. no'lu şubesi, Yabanabad Kızılcahamamlılar derneği yöneticileri ve üyeleri katıldı.

Ankara milletvekili aday adaylarının da yoğun katılım gösterdiği açılışta Ak partiden Emrullah İşler, Ercan Kınacı, Emin Kerimoğlu,Servet Koca, Hicran Sarıhan, Filiz Ulusoy, Ahmet Öztürk, İlhan Yetişgin,Orhan Tuncer, İlker Yıldırım, Cumali Özkaya, Mehmet Çetinkaya,Ayşe Güven,Cemali Özkaya, Sevda Güner, İclal Balaban, Kamil Taşçı, Ali Osman Arslan, Rıza Gezer, Rüstem Altınbaş, Yadigar Gökalp, İbrahim Babur katılırken, CHP'den Ali Asker Demirhan, MHP'den Ömer Demirel, Selim Sönmez,Taner Kalyon,Levent Sayın, Zülfikar Altay, HAS partiden Özlem Uludağ Gülen, BBP Satılmış Yücel,Tahsin Kocaer katıldı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Ankaralılar Altındağ’da Ahid Çatısında Toplandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement