Bursa'da 16 Yaşındaki Çocuk Annesini Döven Babasını Öldürdü - Son Dakika
Son Dakika Logo

Bursa'da 16 Yaşındaki Çocuk Annesini Döven Babasını Öldürdü

Bursa\'da 16 Yaşındaki Çocuk Annesini Döven Babasını Öldürdü
12.02.2014 11:14  Güncelleme: 15:03

Bursa'da 16 yaşındaki çocuk kendisini ve annesini döven babasını bıçaklayarak öldürdü.

Bursa'da 16 yaşındaki bir genç kendisini ve annesini dövdüğü iddiasıyla babasını bıçaklayarak öldürdü. Olaydan sonra ise polisi arayarak 'babamı iş yerinde yaralı buldum' diye ihbarda bulundu.

Edinilen bilgiye göre, olay Bursa merkez Yıldırım ilçesi Eğitim Caddesi'nde meydana geldi. Yorgancılık yapan baba U.B. (48), eşi Ş.B. bilinmeyen bir sebepten dolayı tartışmaya başladı.

EŞİNİ DARP ETMEK İSTEYİNCE OĞLU ARAYA GİRDİ

U.B. eşini darp etmek isteyince kavgaya 16 yaşındaki oğlu H.B. müdahale etti. Sinirli şekilde evden çıkan baba kısa bir süre sonra oğlunu arayarak, iş yerine çağırdı. Bunun üzerine dükkana giden H.B., babası ile tartışmaya başladı.

BABASINI ÇOK SAYIDA BIÇAK DARBESİYLE ÖLDÜRDÜ

Tartışmanın alevlenmesinin ardından H.B. babasını çok sayıda bıçak darbesiyle öldürdü.

EVE GİDİP ÜZERİNİ DEĞİŞTİRDİ POLİSİ ARADI

Bunun üzerine tekrar eve giden genç, üzerini değiştirdi. Daha sonra polisi arayan H.B., 'Babamı iş yerinde yaralı buldum yardım edin' diyerek, ihbarda bulundu. Olay yerine gelen ekipler aile faciasını kısa sürede çözerek 16 yaşındaki H.B.'yi gözaltına aldı. Cumhuriyet Savcısının incelemesinin ardından ölen U.B.' nin cesedi otopsi için Adli Tıp Kurumu Morguna kaldırıldı.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Bursa'da 16 Yaşındaki Çocuk Annesini Döven Babasını Öldürdü - Son Dakika


Advertisement