Annesini Yaşatma Hakkını Kullandı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Annesini Yaşatma Hakkını Kullandı

Annesini Yaşatma Hakkını Kullandı
23.11.2008 01:34

İstanbul'dan Tedavisi İçin İzmir'e Gelen Üç Çocuk Annesi 45 Yaşındaki Güllü Turhan'ın Yaşaması Karaciğer Nakline Bağlıydı. Eşi Hıdır Turhan, 'Canciğer Olmaya Hazırım' Dedi, Kalp Hastası Çıktı.

İSTANBUL’dan tedavisi için İzmir’e gelen üç çocuk annesi 45 yaşındaki Güllü Turhan’ın yaşaması karaciğer nakline bağlıydı. Eşi Hıdır Turhan, ’canciğer olmaya hazırım’ dedi, kalp hastası çıktı.

Güllü Hanım’ın yedi kardeşi de sıraya girdi ama 1.5 yıllık evli kızı 25 yaşındaki Makbule Tolungüç hepsinden baskın çıktı. Aana-kız neşter altına yattı, Makbule’den alınan karaciğer parçası Güllü Turhan’a nakledildi. Anne Turhan, kızına da damadına da yeni canıyla, sevgiyle sarılırken, "Helal olsun evlatlarıma" dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Annesini Yaşatma Hakkını Kullandı - Son Dakika


Advertisement