Antalya - Patlamada Ölenler Antalya'da Anıldı - Son Dakika
Güncel

Antalya - Patlamada Ölenler Antalya'da Anıldı

Antalya - Patlamada Ölenler Antalya\'da Anıldı

Patlamada ölenler Antalya'da anıldı Ankara'daki bombalı saldırıda yaşamını yitiren 102 kişi, Antalya'da Emek ve Demokrasi Güçleri Platformu tarafından mumlarla anıldı.

17.10.2015 22:07

Patlamada ölenler Antalya'da anıldı

Ankara'daki bombalı saldırıda yaşamını yitiren 102 kişi, Antalya'da Emek ve Demokrasi Güçleri Platformu tarafından mumlarla anıldı.

Cumhuriyet Meydanı'nda bir araya gelen Antalya Emek ve Demokrasi Güçleri platformu üyesi grup, 'Acımız da büyük öfkemiz de, yastayız, isyandayız' pankartı açtı. Saygı duruşunda bulunan gruptakiler, patlamada hayatını kaybedenlerin isim ve fotoğraflarının yazılı olduğu pankartı da yere serdi. Grup, mumlarla yere 'barış' işareti yaptı. 'Barış Şehitleri Ölümsüzdür' sloganları atan grup, ardından fotoğrafların etrafındaki ve barış işaretinin mumlarını yaktı.

Platform adına konuşma yapan Eğitim Sen Antalya Şube Başkanı Kadir Öztürk, Ankara'daki patlamada hayatını kaybeden 102 kişiyi rahmetle andıklarını söyledi. Patlamada ölenlerin, mühendis, öğretmen, makinist kısacası emekçi olduğunu belirten Öztürk, "Arkadaşlarımız oraya barışa sahip çıkmak için toplanmıştı. Barışın olmadığı ülkede akıl ve sağduyu kaybolur. Biz emek ve meslek örgütleri olarak arkadaşlarımızın anısını ve mücadelesini yaşatmak için her zaman bir arada ve omuz omuza olacağız. Yastayız, isyandayız, unutmayacağız, unutturmayacağız" diye konuştu. Konuşmaların ardından bir süre oturma eylemi yapan grup, saz dinletisi sonrası dağıldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Antalya - Patlamada Ölenler Antalya'da Anıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement