Ataşehir'de Kırmızı Işık İhlali Yapan Sürücü Kazaya Neden Oldu - Son Dakika
Son Dakika Logo

Ataşehir'de Kırmızı Işık İhlali Yapan Sürücü Kazaya Neden Oldu

Ataşehir\'de Kırmızı Işık İhlali Yapan Sürücü Kazaya Neden Oldu
01.07.2023 15:19

Ataşehir'de kırmızı ışık ihlali yapan bir otomobil sürücüsü, önce bir otomobile ardından da aydınlatma direğine çarparak durabildi. Yaralanan sürücü hastaneye kaldırılırken, kaza nedeniyle trafik yoğunluğu yaşandı. Kazada otomobili zarar gören sürücü ise kaza anını anlattı.

ATAŞEHİR'de iddiaya göre kırmızı ışık ihlali yapan otomobil sürücüsü, önce bir otomobile ardından da aydınlatma direğine çarparak durabildi. Yaralanan sürücü hastaneye kaldırılırken, kaza nedeniyle trafik yoğunluğu yaşandı.

Kaza 12.30 sıralarında Ataşehir Bulvarında meydana geldi. İddiaya göre 34 EOB 183 plakalı otomobil sürücüsü Yılmaz Orhan kırmızı ışık ihlali yapınca önce bir otomobile daha sonra caddedeki aydınlatma direğine çarptı. Kazayı gören çevredeki vatandaşlar itfaiye, polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Kazada yaralanan otomobil sürücüsü ambulansla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alınırken, kaza nedeniyle trafik yoğunluğu yaşandı. Otomobilde bulunan 3 kişi kazayı yara almadan atlattı. Kazada otomobili zarar gören sürücü ise, "Arkadaş kırmızı ışıkta geçti, yeşil yandıktan 2 saniye sonra kalkmama rağmen. O kadar hızlı geliyordu ki duramadı. Benim aracıma çarparak 150 metre ileride durabildi ancak. Direğe çarptı. Direk de aracın ortasına kadar girmiş, o kadar hızlıydı. Arkadaş yaralı hastaneye kaldırdılar onu" diye konuştu. Polisin kaza ile ilgili incelemesi sürüyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Ataşehir'de Kırmızı Işık İhlali Yapan Sürücü Kazaya Neden Oldu - Son Dakika


Advertisement