Ataşehir İçerenköy'de, müteahhitlik yapan işadamı Edip Fırat'ın tartıştığı kişi ya da kişiler tarafından silahla vurulmasının, eski kiracının ödemediği 1.750 TL'lik su faturasından kaynaklandığı anlaşıldı.
Alınan bilgiye göre, Edip Fırat'ın, işyerini boşalttıktan sonra gelen su faturası yüzünden eski kiracısıyla tartıştığı ve kiracısını dövdürdüğü öğrenildi.
Dayak olayını gururuna yediremeyen olayın faili eski kiracının ise silahlı saldırı olayını gerçekleştirdiği tespit edildi.
Polis, kimliğini tespit ettiği eski kiracı ile kendisine olay sırasında yardım eden kişileri yakalamak için operasyonlarını sürdürüyor. - İstanbul
Son Dakika › Güncel › Ataşehir'deki Silahlı Saldırının Nedeni Ödenmeyen 1.750 TL'lik Su Faturası - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.