Atık Malzemeden Yaptıkları Kıyafetleri Defilede Sergilediler - Son Dakika
Son Dakika Logo
Son Dakika Uygulamayı yükle! YÜKLE

Atık Malzemeden Yaptıkları Kıyafetleri Defilede Sergilediler

Google algoritmasına bırakmayın, okuyacağınız haberi siz seçin! Tıkla ve ekle
Atık Malzemeden Yaptıkları Kıyafetleri Defilede Sergilediler

SAMSUN'da Sema Cengiz Büberci Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerinin, öğretmenlerinin gözetiminde atık malzemelerden tasarlayıp diklitleri kıyafetler, düzenlenen defilede öğrenciler tarafından sergilendi.

SAMSUN'da Sema Cengiz Büberci Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerinin, öğretmenlerinin gözetiminde atık malzemelerden tasarlayıp diklitleri kıyafetler, düzenlenen defilede öğrenciler tarafından sergilendi.

Sema Cengiz Büberci Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Giyim Üretim Teknolojileri Bölümü öğrenci ve öğretmenleri tarafından 'Çevreye Duyarlı Okul Projesi' kapsamında atık malzemer kullanarak kıyafetler tasarlayıp dikti. Kasım ayında başlayan çalışma sonucunda 20 genç 25 de çocuk kıyafeti tasarlandı. CD, plastik şişe, poşet, pipet gibi malzemeler kullanılarak yapılan kıyafetler bu gün düzenlenen defilede görücüye çıktı. Programa İlkadım İlçe Kaymakamı Turan Atlamaz, İlkadım İlçe Milli Eğitim müdürü Davut Numanoğlu, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Öğrenci mankenler tarafından sunulan kıyafetler büyük beğeni topladı.

- Samsun

Kaynak: DHA