
Tüm ciltler için çok yüksek koruma faktörlü vücut spreyi Avène Spray 50+ alana, güneş sonrası onarıcı, nemlendirici bakım kremi Avène Reparateur Apres Soleil hediye ediliyor.
Tüm ciltler için kullanılan minimum filtre sayısı ile UVA ve UVB'ye karşı geniş spektrumlu koruma sağlayan ve emülsiyon kıvamında olan Avène Spray 50+, uygulaması çok kolay. Spray 50+, uzun süreli koruma sağlıyor, suya ve tere dayanıklı. Güneşe çıkmadan en az 30 dakika önce tüm yüze ve vücuda uyguladığınızda güneşin zararlı etkilerinden koruyor.
Güneş sonrasında ise uygulaması kolay olan ve ve uzun süreli nemlendirme sağlayan Avène Reperateur Apres Soleil ile cildinizi rahatlatın ve yatıştırın. Avéne güneş sonrası nemlendirici bakım kremini güneş sonrasında veya vücut nemlendiricisi olarak da, her duştan sonra cildinize uygulayabilirsiniz.
Paraben içermeyen bu her iki ürünün de içeriğinde anti-oksidan ve pre-tocopherly kullanılmış.
Kofre Perakende Satış Fiyatı: 65 TL
Son Dakika › Güncel › 'Avéne Güneş Ürünlerinden Muhteşem Hediye ' - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?