Avusturya'nın başkenti Viyana'da süpermarkete giren soyguncularla girdiği çatışmada ağır yaralanan polis yaşamını yitirdi.
Emniyetten yapılan açıklamaya göre, ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan 23 yaşındaki polis memuru hayatını kaybetti.
Şüphelilerin, soygun için süpermarkete girdiği, kapıların kapanması üzerine çalışanları rehin aldığı ve olay yerine gelen polisle çatıştığı belirtildi.
Viyana'daki bir süpermarkete dün akşam saatlerinde giren soyguncular ile polis arasında çıkan çatışmada bir şüpheli olay yerinde öldürülmüş, biri ağır iki polis yaralanmış ve bir şüpheli olay yerinden kaçmayı başarmıştı.
Son Dakika › Güncel › Avusturya'daki Polis-soyguncu Çatışması - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.