Aydın İl Koordinasyon Kurulu'nun 2017 Yılı 4. Dönem toplantısı Aydın Valisi Yavuz Selim KÖŞGER başkanlığında 03 Ekim 2017 tarihinde yapılacak.
Aydın İl Koordinasyon Kurulu'nun 2017 Yılı 4.Dönem Toplantısı 03 Ekim 2017 Salı günü saat 14.00'de Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı toplantı salonunda yapılacak.
Aydın Valisi Yavuz Selim Köşger'in başkanlığında yapılacak olan toplantıya, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Kaymakamlar, İlçe Belediye Başkanları, Yatırımcı Bölge ve İl Müdürleri, Meslek Kuruluşları, Odalar ve Sivil Toplum Kuruluşları katılacak.
Toplantıda, 9 aylık dönemin değerlendirilmesi, İzleme ve Koordinasyon çalışmaları ve uygulamada karşılaşılan sorunlar görüşülecek. - AYDIN
Son Dakika › Güncel › Aydın İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı 03 Ekim Salı Günü Yapılacak - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.