Aydınlıoğlu'dan Ayvalık İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne Ziyaret - Son Dakika
Güncel

Aydınlıoğlu'dan Ayvalık İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne Ziyaret

Aydınlıoğlu\'dan Ayvalık İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü\'ne Ziyaret

Balıkesir Milletvekili ve AK Parti MKYK Üyesi Ali Aydınlıoğlu, Ayvalık İlçe Milli Eğitim Müdürü Güner Bahadır’ı makamında ziyaret etti.

04.01.2018 17:14

Balıkesir Milletvekili ve AK Parti MKYK Üyesi Ali Aydınlıoğlu, Ayvalık İlçe Milli Eğitim Müdürü Güner Bahadır'ı makamında ziyaret etti.

Gerçekleşeni nezaket ziyaretinde, Milletvekili Aydınlıoğlu'nu, danışmanı Osman Tekmeci ile AK Parti Ayvalık İlçe Başkanı Hasan Kıtay da yalnız bırakmadı. Sohbet havasında gerçekleşen ziyarette, hükümetin Balıkesir ve Edremit Körfezi'ne yapılan eğitim yatırımlarında her zaman desteğini kendisini yanlarında hissettikleri Ali Aydınlıoğlu'na teşekkür eden İlçe Milli Eğitim Müdürü Güner Bahadır, 2017 yılında yapılan ve 2018 yılında Ayvalık'a yapılacak yatırımlar hakkında da bilgiler verdi.

AK Parti Balıkesir Milletvekili MKYK Üyesi Aydınlıoğlu da, Güner Bahadır'ı başarılı çalışmaları nedeniyle kutlayarak, bölgenin başta milli eğitim olmak üzere sağlık ve tarım alanlarında kalkınmasını sağlayacak hükümet yatırımlarını alabilmesi için elinden gelen tüm gayreti geçmişte olduğu gibi bundan sonrada sürdüreceğini söyledi. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Aydınlıoğlu'dan Ayvalık İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement