Ayşe'yi Öldüren Eski Erkek Arkadaşı Tutuklandı - Son Dakika
Güncel

Ayşe'yi Öldüren Eski Erkek Arkadaşı Tutuklandı

Ayşe\'yi Öldüren Eski Erkek Arkadaşı Tutuklandı

Zonguldak'ın Çaycuma İlçesi'nde, 39 yaşındaki Ayşe Güneş'i av tüfeği ile öldüren 42 yaşındaki Soner Bayrak tutuklandı.

07.10.2014 15:00

Zonguldak'ın Çaycuma İlçesi'nde, 39 yaşındaki Ayşe Güneş'i av tüfeği ile öldüren 42 yaşındaki Soner Bayrak tutuklandı. Bayrak, ifadesinde 10 yıl aynı evde nikahsız yaşayıp 4 yıl önce ayrıldıkları Ayşe Güneş'in başka birisiyle gönül ilişkisi yaşadığını öğrendiği için öldürdüğünü söyledi.

Geçen Pazar günü Nihat Kantarcı Caddesi'ndeki evinin önünde daha önce gönül ilişkisi yaşadığı Soner Bayrak tarafından av tüfeğiyle öldürülen sebze satarak geçimini sağlayan 2 çocuk annesi Ayşe Güneş cinayetinin ayrıntıları ortaya çıktı. Olaydan bir gün sonra polise teslim olan ve dün gece adliyeye sevk edilen Soner Bayrak'ın cumhuriyet savcısına verdiği ifadesinde, Ayşe Güneş ile 2000-2010 yılları arasında nikahsız aynı evde yaşadıklarını söyledi.

Eşinden 2003'te ayrıldığını ve Ayşe Güneş ile birlikte nikah kıymadan yaşamaya devam ettiklerini anlatan Bayrak, şöyle dedi:

"Kendisiyle olayın gerçekleştiği caddedeki apartmanda yaşıyorduk. O apartmanın tamamını ben yaptırdım. Ayşe'nin çok az bir maddi desteği oldu. Fakat apartmanda bulunan 4 dairenin tamamının tapusunu Ayşe'nin üzerine yaptırmıştım. Bu nedenle o apartmanda bana ait bir ev bulunmamaktadır. 4 yıl önce de anlaşamadığımız için kendisiyle ayrıldık. Kendisi beni evden polis zoruyla çıkarttı. Ben de anne ve babamın yanına yerleştim. Evden çıktığım ve bütün evi ona verdiğim için borç içinde kaldım. Bana o evlerden pay vermesini istedim ama vermedi. Bunun üzerine kendisini birkaç kere tehdit ettim. Bu tehditlerimde amacım hakkım olan payı alabilmekti."

BAŞKASIYLA GÖNÜL İLİŞKİSİ YAŞADIĞINI ÖĞRENDİM

Olay gününü de anlatan Bayrak, şöyle devam etti:

"Öğleden sonra Ayşe Güneş'le köylü pazarında tesadüfen karşılaştım. Bana, 'Buradan geçmeyeceksin, seni dövdürtürüm' deyince 'Görüşürüz' diyerek eve gittim. Babama ait av tüfeğini alarak arabayla Ayşe'nin oturduğu binanın karşısındaki boş arsaya arabayı park ettim. Bir süre sonra Ayşe arabasıyla geldi ve park ettikten sonra yanına giderek, 'gel biraz konuşalım' dedim. Yanıma gelerek vermediği paylarla ilgili tartışmaya başladık. Ayrıca bir başkasıyla gönül ilişkisi yaşamaya başladığını duymuştum. Kendisine, 'madem öyle neden benden ayrıldın, başkalarıyla düşüp kalkmak için mi?' dedim. Aramızdaki tartışma büyüdü. Bir anda kendimi kaybederek av tüfeğiyle Ayşe'ye ateş ettim. Birbirimize çok yakındık. Amacım öldürmek değildi. O anda kendimi kaybettiğim için ne yaptığımın farkında değildim. Daha sonra Ayşe, kanlar içinde yere düştü. Olay yerinden kaçarak ormanlık alanda bir kulübede geceyi geçirdim. Sabah ise tüfeği bir mezarlığa sakladım. Pişman oldum ve ondan sonra polise teslim oldum. Ayşe'yi aramızdaki husumetler nedeniyle kendi irademle öldürdüm.

2 çocuk babası Soner Bayrak, 'Kasten adam öldürmek' suçundan çıkarıldığı nöbetçi mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. - Zonguldak

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Ayşe'yi Öldüren Eski Erkek Arkadaşı Tutuklandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement