Babasını Öldüren Şizofrenden Tuhaf İstek - Son Dakika
Güncel

Babasını Öldüren Şizofrenden Tuhaf İstek

Babasını Öldüren Şizofrenden Tuhaf İstek

Çorum'da babasını öldüren şizofren hastasının davadaki istekleri mahkeme heyetini güldürdü.

29.12.2012 12:07  Güncelleme: 12:53

Çorum'un Bayat İlçesi'nde babası 71 yaşındaki O. A.'yı 5 yerinden bıçaklayarak öldüren şizofren hastası, 31 yaşındaki İ. A.'nın yargılandığı davadaki istekleri mahkeme heyetini güldürdü. İ.A., kendisine soru soran mahkeme heyetine, "Ben cezaevinde yatmaktan sıkıldım. Beni bırakın gideyim" dedi.

Cinayet, geçen yılın Kasım ayında işlendi. Bayat İlçesi Yeni Mahalle'de oturan 4 çocuk babası O.A., tedavi gören oğlu İ.A. ile ailevi sorunlar nedeniyle tartıştı Daha sonra. İ.A., ekmek bıçağıyla babasını 5 yerinden bıçakladı. Kanlar içerisinde yere yığılan baba yakınları tarafından Bayat Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Buradaki ilk müdahale ardından Çorum Devlet Hastanesi'ne sevk edilen adam, kurtarılamadı.

Cinayet üzerine gözaltına alınan İ.A., sevk edildiği nöbetçi mahkeme tarafından tutuklandı.

İ.A., hakkında ömür boyu hapis cezası istemiyle dava açılan Çorum Ağır Ceza Mahkemesi'nde mahkeme başkanının "Cezaevinde nasılsın, neler yapıyorsun?" soruları üzerine "Ben orada çok sıkılıyorum. Hiç iyi bir yer değil. Yat yat bıktım. Beni oraya bir daha göndermeyin" dedi.

Mahkeme Başkanı Yılmaz Şengül ise kendisine Adli Tıp Kurumu'ndan beklenen raporun mahkemeye ulaşmadığını söyledi. Bu cevap karşısında bir süre bekleyen sanık, "Boşverin raporu falan, gelmezse gelmesin. Siz beni bırakın gideyim. Rapor sonra gelir" deyince mahkeme başkanı güldü. Duruşma ertelendi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Babasını Öldüren Şizofrenden Tuhaf İstek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement