Babasının Kaçırıldığını Telefonda Öğrendi - Son Dakika
Güncel

Babasının Kaçırıldığını Telefonda Öğrendi

Babasının Kaçırıldığını Telefonda Öğrendi

Adanalı şoför 60 yaşındaki Kerim Yeşil'in, Afganistan'da kaçırıldığını söyleyen ailesi, hayatından endişe ettiklerini belirtti.

20.04.2013 13:41  Güncelleme: 15:51

Adanalı şoför 60 yaşındaki Kerim Yeşil'in 4 İranlı TIR şoförü ile birlikte Afganistan'da kaçırıldığını söyleyen ailesi, hayatından endişe ettiklerini belirtti.

CHP Adana Milletvekili Ali Demirçalı, İl Başkanı Orhan Sümer ve Seyhan İlçe Başkanı Reşit Karakuş ile birlikte kaçırılan TIR şoförü Kerim Yeşil'in oğlu Volkan Yeşil'i ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti. 4 çocuk babası Kerim Yeşil'in, 18 Nisan'da kaçırıldığının kendilerine telefonla bildirildiğini ifade eden Volkan Yeşil, "Babam uluslararası bir TIR firmasında yıllardır çalışıyor. Avrupa, Afrika, Ortadoğu ülkelerine taşıma yapar. Babamın kaçırıldığını Dışişleri Bakanlığı görevlileri bildirdi. Önce inanamadık. Sonra çalıştığı firmadan da arayıp bilgi verdiler. Kaçırılma olayını doğruladılar. Babamın hayatından endişe ediyoruz." dedi.

Babasının gıda yükü götürdüğü Afganistan'ın Çilinga bölgesinde kaçırıldığının söylendiğini belirten Volkan Yeşil, "Kim veya kimler tarafından kaçırıldığını bilmiyoruz. Bu konuda bir bilgi verilmedi. Kaçırılan kişiler babamı hem firmasına aratarak, hem de Adana'da oturan diğer kardeşimi aratarak haber verdirmişler. Babam kardeşime kaçırıldığını ve sağlığının iyi olduğunu söylemiş, kendisini merak etmemelerini istemiş" diye konuştu.

CHP Milletvekili Ali Demirçalı da olayın yakın takipçisi olma yönündeki isteklerini dile getirdi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Babasının Kaçırıldığını Telefonda Öğrendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement