Babasının Yıktığı Duvarın Altında Öldü - Son Dakika
Güncel

Babasının Yıktığı Duvarın Altında Öldü

Babasının Yıktığı Duvarın Altında Öldü

Adana'da 4 yaşındaki Abdullah Demirel, evlerinin avlusunda oynarken babası 29 yaşındaki İbrahim Ethem Demirel'in balyozla yıktığı duvarın altında kalarak öldü.

11.01.2012 15:10

Adana'da 4 yaşındaki Abdullah Demirel, evlerinin avlusunda oynarken babası 29 yaşındaki İbrahim Ethem Demirel'in balyozla yıktığı duvarın altında kalarak öldü.

Olay, merkez Yüreğir İlçesi Başak Mahallesi 970 sokak 7 numaralı evde saat 13.00 sıralarında meydana geldi. 5 çocuk babası İbrahim Ethem Demirel, garaj olarak kullanmak için 2 katlı evinin birinci katındaki odasının yola bakan duvarını yıkmak istedi. Balyozla biriket duvarı yıkmaya başlayan seyyar satıcı İbrahim Ethem Demirel çalışırken, oğlu Abdullah Demirel de oynamak için avluya çıktı. Balyoz darbelerine dayanamayan duvar, arka tarafta oynayan küçük çocuğun üzerine yıkıldı.

Oğlu Abdullah Demirel'in çığlıklarını duyan baba İbrahim Ethem, hemen kucaklayıp Adana Devlet Hastanesi'ne götürdü. Acil serviste müdahale edilen Abdullah Demirel, doktorların tüm çabasına rağmen kurtarılamadı.

NÜFUS KAYDI BİLE YOKMuş

Henüz nüfusa kaydı bile yapılmayan oğlunun ölümüne neden olan İbrahim Ethem Demirel, "Avludaki duvarı yıkıyordum, arka tarafta oynuyormuş. Görmedim, duvar yıkılınca altında kaldı. Annesi ile küçük bebeğim de yanımdaydı, onlara bir şey olmadı" diye gözyaşı döktü.

Acılı baba Demirel hakkında soruşturma açılacağını düşünen yakınları, olayın farklı meydana geldiğini söyleyerek, "Mahallede cenaze vardı. Biz ordaydık, çocuk da avluda oynuyormuş. Duvar kendiliğinden yıkıldı" diye çelişkili ifadeler verdi.

Cumhuriyet Savcısı'nın incelemesinin ardından Abdullah Demirel'in cenazesi otopsi için Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırılırken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı. - Adana

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Babasının Yıktığı Duvarın Altında Öldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement