Bahriyeliler Bandırma'da - Son Dakika
Güncel

Bahriyeliler Bandırma'da

Bahriyeliler Bandırma\'da

Marmara Denizi'nde gerçekleştirilecek "İleri Deniz Eğitimi 2" kapsamında Bandırma'ya gelen Deniz Harp Okulu öğrencileri, Manyas Kuş Cenneti ve Erdek Mayın Grup Komutanlığı'nı ziyaret etti Bandırma Eski İskelesi'nde demirli bulunan eğitim botları halkın ziyaretine açıldı

03.09.2013 18:25

Marmara Denizi'nde gerçekleştirilecek, "İleri Deniz Eğitimi-2" kapsamında Bandırma'ya gelen 230 Deniz Harp Okulu öğrencisi, çeşitli ziyaretlerde bulundu.

Eğitim programı kapsamında ilçeye gelen öğrencilerin bir kısmı Manyas Kuş Cenneti'ni, bazıları da Erdek Mayın Grup Komutanlığı'nı ziyaret etti. 12 Eylül'e kadar sürecek program kapsamında ayrıca Bandırma Eski İskelesi'nde demirli bulunan eğitim botları da vatandaşın ziyaretine açıldı. İlçe sakinlerinin yoğun ilgi gösterdiği ziyaret sırasında görevli personel, halka gemilerle ilgili bilgi verdi. Eğitim botları, perşembe gününe kadar ziyaret edilebilecek.

Bu arada Bandırma Kaymakamlığına vekalet eden Erdek Kaymakamı İsmail Kaygısız, 6. Jet Hava Üs Komutanı Garnizon Komutanı Tuğgeneral Mehmet Uğur Balkış, Belediye Başkan Vekili Tolga Tosun, İlçe Emniyet Müdürü Yusuf Aki ve Eğitim Filotillası Komodoru Deniz Kurmay Kıdemli Albay Sinan Sürer de TCG Sokullu Mehmetpaşa okul gemisine ziyarette bulundu.

Gemi Komutanı Deniz Kurmay Albay İbrahim Şen'in ev sahipliğinde gerçekleştirilen ziyarette konuklar, geminin anı defterine görüşlerini yazdı.

Daha sonra Eğitim Filotillası Komodoru Sürer, Gemi Komutanı Şen ve görevli subaylar da Bandırma Belediye Başkanlığı'nı ziyaret etti.

Sürer, burada yaptığı açıklamada, ileri deniz eğitimleri boyunca Bandırma, Çanakkale ve Tekirdağ limanlarında ziyarette bulunacaklarını belirterek, eğitimlerle Deniz Harp Okulu öğrencilerinin gemi ve deniz şartlarına alışkanlık kazanmaları, mesleki bilgilerinin tatbiki ve liman ziyaretleriyle bilgi ve görgülerinin arttırılmasının amaçlandığını bildirdi.

Belediye Başkan Vekili Tosun da Türk Donanmasının değerli subay ve öğrencilerinin Bandırma ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. - Balıkesir

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Bahriyeliler Bandırma'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement