Bakan Ergin, Reyhanlı'da Bayramlaşma Törenine Katıldı - Son Dakika
Güncel

Bakan Ergin, Reyhanlı'da Bayramlaşma Törenine Katıldı

Bakan Ergin, Reyhanlı\'da Bayramlaşma Törenine Katıldı

HATAY (İHA) – Adalet Bakanı Sadullah Ergin, Hatay'ın Reyhanlı ilçesinde düzenlenen bayramlaşma törenine katıldı.

15.10.2013 21:08

HATAY (İHA) – Adalet Bakanı Sadullah Ergin, Hatay'ın Reyhanlı ilçesinde düzenlenen bayramlaşma törenine katıldı.

Adalet Bakanı Sadullah Ergin, Reyhanlı Kaymakamı Dr. Yusuf Güler, Belediye Başkanı Hüseyin Şanverdi, 23. Dönem Milletvekili Fevzi Şanverdi, Vali Yardımcısı Mehmet Eriş, Garnizon Komutanı Binbaşı Bülent Gülbaz, Emniyet Müdürü Duygu Uzundurukan, AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Hacıoğlu ve ilçe yönetimi tarafından çiçeklerle karşılandı. Burada bir konuşma yapan Ergin, "Reyhanlımız son yıllarda alması gereken hizmetlerle buluşuyor. Yaşamış olduğumuz yakın tarihteki afetten sonra kısa süre içerisinde Reyhanlımız toparlandı. ve hem kendi acılarını yaralarını sardı hem de bu tür acılar karşısında nasıl durulması gerektiğini Hatay'a, Türkiye'ye ve dünyaya gösterdi" dedi.

Reyhanlı'da yaşanan patlamaya değinen Bakan Ergin, "Belediye binamız içine girilecek halde değildi. Çok kısa süre içerisinde Hükümetimizin Reyhanlı'ya gösterdiği ilgi ile Belediye binası en modern hizmet binası haline geldi. Eğitim noktasında hiçbir eksiği olmaksızın Reyhanlılı gençlere ve yavrularımıza en güzel hizmeti verecektir. Kısa bir süre önce Adalet Sarayı, Hükümet Konağı ve Stadımız hizmete girdi. Reyhanlı barajı şimdi Çin Seddi gibi bendimiz yükseliyor. Türkiye'nin en uzun dolgu tipi barajı nerede yapılıyor sorusuna hiç korkmadan deyin ki Hatay'da Reyhanlı'da yapılıyor deyin korkmayın. Bu baraj projesi hayata geçtiğinde Reyhanlı ovası, Amik ovası ve burada çalışan alın teri akıtan kıymetli kardeşlerimizin emeğinin karşılığı daha da güzel olacak. Bütün bunların hepsi istikrarın sonucunda oluşan dermanla yapılıyor. Dizlerimizde dermanımız var Allah'a hamdolsun. Ama bu istikrarı sağlayan sizler oldunuz. 2002'den bu yana vermiş olduğunuz desteklerle siyasi istikrara katkı sağladınız. Onun getirmiş olduğu ekonomik istikrarla Türkiye yatırımlarını yaptı. Üretilmiş olan kaynaklar yine sizlere dönüyor. Vatandaşlarımızın hayat standartlarını yükseltmek için bunları kullanıyoruz. Büyüklerimiz hep söylüyor, Hastalık gelmeden sağlığın kıymetini bil. Yaşlılık gelmeden gençliğin kıymetini bilin. Zaman darlığı gelmeden boş zamanın kıymetini bilin. Fakruzaruret gelmeden zenginliğin kıymetini bilin. Elimizdeki istikrarında kıymetini bilelim. Allah göstermesin o istikrarsızlık dönemi hiç gelmesin inşallah. Vaktiniz hayırlı olsun bayramınız mübarek olsun hepinizi saygıyla selamlıyorum" dedi.

Bakan Ergin'e ve milletvekilleri ve ilçe protokolüne Reyhanlı Belediyespor atkısı hediye edildi. Ergin'e ziyaretlerinde Hatay milletvekilleri Mehmet Öntürk, Adem Yeşildal, Orhan Karasayar ve Hacı Bayram Türkoğlu, AK Parti İl Başkanı İsmail Kimyeci ve ilçe teşkilatları eşlik etti.

Bakan Ergin, ilçeye bağlı Terzihöyük, Konuk ve Varışlı köylerine taziye ziyaretleri gerçekleştirdi. - HATAY

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Bakan Ergin, Reyhanlı'da Bayramlaşma Törenine Katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement