Bakan Özhaseki, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a deprem konutları için yeni formül sundu - Son Dakika
Güncel

Bakan Özhaseki, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a deprem konutları için yeni formül sundu

Bakan Özhaseki, Cumhurbaşkanı Erdoğan\'a deprem konutları için yeni formül sundu

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, deprem konutlarının inşasını hızlandırmak için yeni bir formülü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a sundu. Bakanlık yetkilileriyle birlikte Malatya, Kahramanmaraş ve Hatay'da incelemelerde bulunacak olan Özhaseki, yeni formülün devreye girmesiyle depremzedelerin evlerine daha kısa sürede kavuşabileceğini belirtti. Cumhurbaşkanı Erdoğan da deprem bölgesindeki illerin yeniden ayağa kaldırılmasının birinci öncelikleri olduğunu ve deprem konutlarının inşasını hızlandıracak alternatifler üzerinde çalıştıklarını açıkladı.

15.06.2023 17:05

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a deprem konutlarının inşasını hızlandırılacak yeni formülü sundu.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığından yapılan açıklamaya göre, Bakan Özhaseki bakanlık yetkilileriyle birlikte 16 Haziran'da Malatya ve Kahramanmaraş'ta, 17 Haziran'da ise Hatay'da bir dizi inceleme ve ziyaretlerde bulunacak.

Özhaseki yeni formülü Erdoğan'a sundu

Bakan Özhaseki, devreye girmesiyle depremzede vatandaşların evlerine çok daha kısa sürede kavuşması planlanan yeni formülü dün gerçekleşen Cumhurbaşkanlığı Kabinesi Toplantısı'nda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a sundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan kabine toplantısı sonrası yaptığı açıklamada, "Deprem bölgesindeki 10 ilimizin yeniden ayağa kaldırılması birinci önceliğimizdir. Deprem konutlarının inşasını hızlandıracak farklı alternatifler üzerinde mütalaalarımız sürüyor. Yakında bunları milletimizin takdirine sunacağız" demişti. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Bakan Özhaseki, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a deprem konutları için yeni formül sundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement