Bakırköy Belediye Başkanı Erzen: Olayın Kundaklanma Olduğunu da Duydum. - Son Dakika
Güncel

Bakırköy Belediye Başkanı Erzen: Olayın Kundaklanma Olduğunu da Duydum.

Bakırköy Belediye Başkanı Erzen: Olayın Kundaklanma Olduğunu da Duydum.

"Olayın kundaklanma olduğunu da duydum."

23.04.2012 13:20

*bakırköy Belediye Başkanı Ateş Ünal Erzen,

"Olayın kundaklanma olduğunu da duydum. Yaklaşık bir hafta önce de aynı yerin yanması da bunun olduğunu gösteriyor. Ama kundaklamayla ne elde edilir bilmiyorum"

"8 tane ruhsatlı firma var. Diğerleri de mühürlenmeye başladı ama insanlar dinlemiyor"

"Yanan depoların içinde mühürlü olanların da olduğunu tahmin ediyoruz"

?

Haber-Kamera: İbrahim AKTÜRK/İSTANBUL-DHA

Bakırköy Belediye Başkanı Ateş Ünal Erzen, İstanbul'u duman altında bırakan yangınla ilgili olay yerinde incelemelerde bulundu.

Erzen, incelemeleri sonrası gazetecilere açıklamalarda bulundu. 'Kundaklanma olayı olabilir mi" sorusuna Başkan Erzen, 'Yanan depoların içinde mühürlü olanların da olduğunu tahmin ediyoruz. Bunların buradan aslında kaldırılması lazım. Olayın kundaklanma olduğunu da duydum. Yaklaşık bir hafta önce de aynı yerin yanması da bunun olduğunu gösteriyor. Ama kundaklamayla ne elde edilir bilmiyorum" dedi.

'MÜHÜRLENMEYE BAŞLADI"

Erzen, geçtiğimiz hafta aynı yerde yangının çıktığını hatırlatarak, 'Aldığımız bilgiye göre zaten buralar eski fabrikalar. İçerde tekstil fabrikaları var. Şimdi onlar fabrika olarak çalışmıyor ama iplik depoları var daha önce de yangın çıkmıştı ve yediemin deposundan çıktığı tahmin ediliyor. Yaralı ve can kaybının olduğu söylenmiyor. Neden kaynaklandığı yönünde de bilgi yok. Bu firmaların içinde 8 tane ruhsatlı firma var. Diğerleri de mühürlenmeye başladı ama insanlar dinlemiyor" ifadelerini kullandı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bakırköy Belediye Başkanı Erzen: Olayın Kundaklanma Olduğunu da Duydum. - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement