Balıkesirspor'da Taşkesen İhracına Tepki Gösterdi - Son Dakika
Güncel

Balıkesirspor'da Taşkesen İhracına Tepki Gösterdi

Balıkesirspor\'da Taşkesen İhracına Tepki Gösterdi

Balıkesirspor'da 30 Mayıs'ta yapılacak olağan genel kurul öncesi eski futbolculardan gol kralı Nevzat Kırceylan'ın üyelikten çıkarılmasının ardından bir dönem kulübe kayyum olarak atanan Erol Taşkesen'in de kaydının silindiği ortaya çıktı.

27.05.2016 14:56

Balıkesirspor'da 30 Mayıs'ta yapılacak olağan genel kurul öncesi eski futbolculardan gol kralı Nevzat Kırceylan'ın üyelikten çıkarılmasının ardından bir dönem kulübe kayyum olarak atanan Erol Taşkesen'in de kaydının silindiği ortaya çıktı.

Olaya büyük tepki gösteren ve "Ben bu kulübün 40 yıllık üyesiyim" diyen Erol Taşkesen, "Üyeliğimi silebilirler ama kalbimdeki Balıkesirspor aşkını silemezler" dedi. Taşkesen, Başkan Feyyaz Çiftçi'yi kastederek, "Ben 1977'de üyeydim. Bu tarih, birilerinin doğum gününe denk gelir. O şahıslar kısa pantolonla dolaşırken, ben kulübe kayyum atanmıştım" ifadesini kullandı. Üyelikten neden çıkarıldığını bilmediğini sözlerine ekleyen Erol Taşkesen, şöyle devam etti:

"Bana kimse aidatını ödemedin, şu kadar borcun var, ya da şu suçu işledin, demedi. Birileri oturup kafalarına göre bazı üyeleri silmiş. Bu kulübün sembol isimlerinden Nevzat Kırceylan'a önce plaket verdiler, sonra üyelikten ihraç ettiler. Balıkesirspor'a yıllarını veren, kayyum olarak çalışan, 4 kez divan başkanlığı yapan Erol Taşkesen'i bir çırpıda yok sayıyorlar. Bu ayıptır. Küçük hesaplarla bir yere varamazlar. Bizim dışımızda da bazı isimlerin çıkarıldığını duyuyoruz. Bu konuda arkadaşlarımız çalışma yapıyor."

44'ÜNCÜ KONGRENİN RÖVANŞI MI

Kulübe yakın olanlar ise Erol Taşkıran'ın üyelikten çıkarılmasının, 15 Mayıs 2014'te yapılan 44'üncü kongrede yaşanan olayları gösterdi. Büyük tartışmaların yaşandığı genel kurulda başkan adaylarından Tuna Aktürk kongrede Erol Taşkesen'i, Feyyaz Çiftçi ise Sami Gökdeniz'in divan başkanlığına önermiş, divan başkanı seçilen Taşkesen'in konuşması Feyyaz Çiftçi'nin tepkisine yol açmıştı. Talepleri divan tarafından dikkate alınmadığı için Feyyaz Çiftçi ekibinin salonu terkettiği kongrede Tuna Aktürk yeniden başkan seçilmişti. Bu yaşananların ardından kongrenin iptali için dava açılmıştı.

- Balıkesir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Balıkesirspor'da Taşkesen İhracına Tepki Gösterdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement