Bursa Osmangazi Belediyesi'nin Rumeli Dernekleri Federasyonu ve Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği (BTTDD) Bursa Şubesi ile birlikte bu yıl dördüncüsünü düzenlediği Balkan Futbol Turnuvası, final maçıyla sona erdi.
Bursaspor ile Belgrad takımları arasında oynanan ve normal süresi 2-2 biten maçın sonucunun penaltılarla belirlendiği mücadeleyi Sırbistan'ın Belgrad takımı maçı 14-13 kazanarak şampiyonluk kupasını aldı.
Merinos Atatürk Stadı'nda 6 ülkeden 8 takımın mücadele ettiği turnuvada Arnavutluk'un Tiran takımını 5-3 yenen Batı Trakyaspor ise üçüncü oldu. Makedonya'nın Şkupi takımı ise, turnuvanın en centilmen takımı seçildi.
Turnuvanın sonunda şampiyon olan Sırbistan'ın Belgrad takımına kupa ve madalyalarını, Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar verdi. Dündar, ilk gün kendisine turnuvanın en iyi sporcu olacağını söyleyen ve kurtardığı penaltılarla takımına şampiyonluk kazandıran Belgrad kalecisi Milan Ostoyiç'e de en iyi futbolcu ödülünü vererek kendisini kutladı.
FOTOĞRAF - Bursa/ Merkez
Son Dakika › Güncel › Balkan Futbol Turnuvası Finalle Sona Erdi - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.