Başbakan Erdoğan Ankara'ya Gitti - Son Dakika
Güncel

Başbakan Erdoğan Ankara'ya Gitti

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, özel uçak "ANA" ile saat 21.15'te Ankara'ya gitti.

30.03.2014 22:44

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, özel uçak "ANA" ile saat 21.15'te Ankara'ya gitti.

Bazı vatandaşlar tarafından yerel seçimlerin ilk sonuçlarını İstanbul'da takip eden Başbakan Erdoğan'ın Üsküdar Kısıklı'daki konutunun bulunduğu caddede toplandı.

Ellerinde AK Parti flamaları bulunan gruptakiler, seçim sonuçlarının açıklanmaya başlanmasıyla "Dik dur eğilme bu millet seninle", "Recep Tayyip Erdoğan", "Vur vur inlesin Pensilvanya dinlesin" sloganları attı. Araçlarıyla caddeden geçen bazı vatandaşlar da korna çalarak gruptakilere destek verdi.

Bu sırada konutundan makam aracıyla çıkan Erdoğan, kendisini desteklemeye gelenleri görünce aracından inerek, yanlarına yürüdüğü vatandaşlarla bir süre sohbet etti. Gazetecilerin, yerel seçimlerin ilk sonuçlarıyla ilgili değerlendirmesini sormaları üzerine Erdoğan, "Değerlendirme yok" dedi.

Vatandaşlara el sallayan ve "Rabia" işareti yapan Erdoğan, daha sonra makam aracına binerek, buradan ayrıldı.

Başbakan Erdoğan'ın, hastanedeki bir yakınını ziyaret ettiği belirtildi.

Daha sonra ise Erdoğan Sabiha Gökçen Havalimanı'na geldi. Havalimanında İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, Emniyet Müdürü Selami Altınok ve diğer ilgililer tarafından uğurlanan Erdoğan ile eşi Emine Erdoğan da Ankara'ya gitti.

Erdoğan'ın Ankara'ya gelmesinin ardından parti genel merkezine hareket etmesi ve seçim sonuçlarına ilişkin açıklamalarda bulunması bekleniyor.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel Başbakan Erdoğan Ankara'ya Gitti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement