Başbakan Erdoğan, Yüz Nakli Yapılan Uğur Acar'ı Ziyaret Etti - Son Dakika
Güncel

Başbakan Erdoğan, Yüz Nakli Yapılan Uğur Acar'ı Ziyaret Etti

Başbakan Erdoğan, Yüz Nakli Yapılan Uğur Acar\'ı Ziyaret Etti

Antalya'da bulunan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye'de ilk tam yüz nakli yapılan kişi olan Uğur Acar'ı hastanede ziyaret etti.

10.06.2012 18:29

Antalya'da bulunan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye'de ilk tam yüz nakli yapılan kişi olan Uğur Acar'ı hastanede ziyaret etti.

Antalya'da partisinin 4. olağan il kongresine katılan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, eşi Emine Erdoğan ile birlikte Akdeniz Üniversitesi'nde Türkiye'nin ilk yüz nakli olan kişisi olan 20 yaşındaki Uğur Acar'ı ziyaret etti.

Başbakan Recep Tayyipğ Erdoğan'ı Akdeniz Üniversitesi B Blok girişinde AÜ Rektörü Prof. Dr. İsrafil Kurtcephe, Plastik ve Rekonstrüktif Cerrrahi Anabilim Dalı Başkanı Yrd. Doç Dr. Özlenen Özkan, Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Anabilim Dalı Öğretim üyesi Prof. Dr Ömer Özkan, AÜ Hastanesi Başhekimi Doç Dr. Abdullah Erdoğan, hastane doktorları ve yüz nakli yapılan Uğur Acar karşıladı.

Hastane girişinde Uğur Acar ile ayaküstü sohbet eden Başbakan Erdoğan, 'Uğur'un yüzünü nasıl buldunuz?' sorusuna, "Benim nasıl bulduğum değil, kendisinin nasıl bulduğu önemli. Uğur kendsini çok iyi hissediyor. Ameliyat başarılı geçmiş. Buda bizi mutlu ediyor" dedi.

Başbakan Erdoğan Acar'a dönerek hanım burda mı? diye sordu. Acar ise Başbakan'a 'Ben bekarım' cevabını verdi. Başbakan bunun üzerine nakli gerçekleştiren Ömer Özkan2a, Uğur'u evlendirmediniz mi ? diye sordu. Özkan da, Uğur Acar'ın henüz 20 yaşında olduğunu söyledi. Başbakan Erdoğan, 'inşallah evlilikte olur' dedi ve hastaneye geçti. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Başbakan Erdoğan, Yüz Nakli Yapılan Uğur Acar'ı Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement