Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Cumhurbaşkanı Adayı Olması - Son Dakika
Son Dakika Logo

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Cumhurbaşkanı Adayı Olması

01.07.2014 14:59

AK Parti İl Başkanı Yeni: "Teşkilat olarak gönlümüzden geçen, Başbakanımızın aday olmasıydı" ADASO Başkanı Kıvanç: "Başbakanlığı döneminde olduğu gibi Cumhurbaşkanlığı görevinde de memleketimize hayırlı hizmetler vermesini temenni ediyoruz"

AK Parti İl Başkanı Fikret Yeni, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın cumhurbaşkanı adayı olmasına sevindiğini söyledi.

Yeni, AA muhabirine, parti olarak Başbakan Erdoğan'ı cumhurbaşkanı adayı görmek istediklerini, bunun gerçekleşmesinin kendilerini mutlu ettiğini belirtti.

Erdoğan'ın cumhurbaşkanlığı makamına yakışacağını savunan Yeni, şunları kaydetti:

"Teşkilat olarak gönlümüzden geçen, Başbakanımızın aday olmasıydı. Kendileri de adaylığı kabul ederek bizlere bugünü bayram ettirdi. İnşallah 10 Ağustos'ta başbakanımızı cumhurbaşkanı olarak göreceğiz. Biz de Adana'da seçim çalışmalarımıza başlamıştık. Artık daha somut şekilde çalışmalarımızı yürüteceğiz. Gücümüzün yettiği yere kadar Başbakanımızı cumhurbaşkanlığı yolunda destekleyeceğiz. Bu kararın ülkemize ve milletimize hayırlı, uğurlu olmasını temenni ediyorum."

Adana Sanayi Odası (ADASO) Başkanı Zeki Kıvanç da 12. cumhurbaşkanını halkın seçeceğini anımsatarak, "Başbakan olarak 12 yıldır görev yapan sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın cumhurbaşkanı adaylığı, vatanımıza, milletimize hayırlı ve uğurlu olsun. Allah hayırlısını nasip etsin. Başbakanlığı döneminde olduğu gibi cumhurbaşkanlığı görevinde de memleketimize hayırlı hizmetler vermesini temenni ediyoruz" dedi. - Adana

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Cumhurbaşkanı Adayı Olması - Son Dakika


Advertisement