Başbakan Yardımcısı İşler, Kosova'da - Son Dakika
Güncel

Başbakan Yardımcısı İşler, Kosova'da

Başbakan Yardımcısı İşler, Kosova\'da

Başbakan Yardımcısı Emrullah İşler, Kosova'daki temasları kapsamında, Meclis Başkanı Yakup Krasniçi ile bir araya geldi.

22.04.2014 13:25  Güncelleme: 13:27

Başbakan Yardımcısı Emrullah İşler, Kosova'daki temasları kapsamında, Meclis Başkanı Yakup Krasniçi ile bir araya geldi.

Kosova Meclisi'nde yapılan ve Türk asıllı Kosovalı milletvekillerinin de katıldığı toplantı, başında görüntü alınmasının ardından, basına kapalı olarak devam etti.

İşler daha sonra, Kosova Demokratik Türk Partisi (KDTP) Genel Başkanı Mahir Yağcılar ve KDTP milletvekilleri ile kısa bir görüşme gerçekleştirdi.

İşler, bu görüşmenin ardından hükümet binasına geçerek Başbakan Haşim Taçi ile biraraya geldi. Dışişleri Bakanı Enver Hocay, Başbakan Yardımcısı ve Adalet Bakanı Hayredin Kuçi ve Türk asıllı Kosova Kamu Yönetimi Bakanı Mahir Yağcılar'ın da katıldığı görüşme, görüntü alınmasının ardından basına kapalı olarak yapıldı.

İşler'e ziyareti sırasında AK Parti İzmir Milletvekili ve TBMM Avrupa Birliği (AB) Uyum Komisyonu Başkanı Mehmet Tekelioğlu, milletvekilleri Musafa Kemal Şerbetçioğlu, Tülay Selamoğlu, Gülay Dalyan ,Özcan Yeniçeri, Mehmet Günal, TİKA Başkanı Serdar Çam ile Türkiye'nin Priştine Büyükelçisi Songül Ozan da eşlik ediyor. - Kosova

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Başbakan Yardımcısı İşler, Kosova'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement