Başbakan Yıldırım: "Bazı Televizyon Programcılarının, Yorumcularının Söylediği Laflar, Bizim... - Son Dakika
Güncel

Başbakan Yıldırım: "Bazı Televizyon Programcılarının, Yorumcularının Söylediği Laflar, Bizim...

- Başbakan Binali Yıldırım Soru-cevap Başbakan Yıldırım'ın 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile birlikte yürümesi SİVAS - Başbakan Binali Yıldırım, Sivas'ta düzenlenecek olan toplu açılış ve temel atma törenine katılmak üzere kente geldi.

05.08.2017 20:16

- Başbakan Binali Yıldırım

Soru-cevap

Başbakan Yıldırım'ın 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile birlikte yürümesi SİVAS - Başbakan Binali Yıldırım, Sivas'ta düzenlenecek olan toplu açılış ve temel atma törenine katılmak üzere kente geldi. Başbakan Yıldırım, Nuri Demirağ Hava Limanında ilgililer tarafından karşılandı. Başbakan Yıldırım'a eşi Semiha Yıldırım ve 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül de eşlik etti.

Başbakan Yıldırım: "(Ayhan Oğan'ın açıklamaları) Şaka mı yapıyorsunuz? Türkiye Cumhuriyeti devleti, 29 Ekim 1923'te kuruldu. O da Osmanlı Devleti'nin devamı olarak kuruldu. 16 Türk devleti var, bu türk devletlerinin hepsi birbirinin devamıdır. Türkiye Cumhuriyeti de geçtiğimiz 94 yıl içerisinde gelişti, büyüdü ve bugün Allah'a şükür bölgesinde ve dünyada hatırı sayılan bir ülke haline geldi. Onun için kimin ne söylediğinin önemi yok, bazı televizyon programcılarının, yorumcularının söylediği laflar, bizim partimizi bağlamaz."

Başbakan Yıldırım: "Bazı Televizyon Programcılarının, Yorumcularının Söylediği Laflar, Bizim...
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Başbakan Yıldırım: 'Bazı Televizyon Programcılarının, Yorumcularının Söylediği Laflar, Bizim... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement